امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

(06-08-2014، 18:25)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ..

کی مث من مُعتآده؟ ^_____^

از سآعت 10 اینجآم ..تکون نخوردم
اینا اینجا منஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 34
(06-08-2014، 18:27)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:24)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:23)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:22)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین حتما پسرباشه؟
هوم پسر دوست دارم.اسمشم بذارم کُمِیل ^_^
بیا من هستمBig Grin
توی خرس گنده رو کجا جا بدم آخه؟ |:
بکن تو .........Big Grin
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(06-08-2014، 18:27)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:25)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:24)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:23)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:21)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین من به نگین میگم برات پیدامیکنیم خخخخخخ

زن قهتیه
نی نیش پسر باشه ها زن با بچم میپذیرم به شرط اینکه بچش 1 روزش باشه + پسر چشاش طوسی

خودت اینطوری هسی؟

خداصبر زنت بده|:

پسرنشد؟

موردداشتیم شوهره پسرمیخواست زنش10تاشکم زایید همش دختر رفت توکما
اولین بچش دختر بود سه طلاقش میکنم >_<

اییییییییش

پسر کجاش خوبه؟
ای قربونش بشم بشینیم با هم پای پلیستیشن تکن بازی کنیم آخی
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 34
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(06-08-2014، 18:27)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من
دآدآشمــــی دیگهـ ^_^*

منم بهـ تو رفتم =))
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
بدرود
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ×ThundeRBolT×
73%
^_^
100%
شد پيتزا ميدم|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-08-2014، 18:28)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:27)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:25)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:24)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نی نیش پسر باشه ها زن با بچم میپذیرم به شرط اینکه بچش 1 روزش باشه + پسر چشاش طوسی

خودت اینطوری هسی؟

خداصبر زنت بده|:

پسرنشد؟

اییییییییش

پسر کجاش خوبه؟

منcrying
اومدم مادرم رو هم با خودم میارم

وایسا مادرم ک میشه نیکی ینی  من بچه ی داداشم؟
اینجا من دایی خودمم:|
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(06-08-2014، 18:24)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقش بودم (ـ ـ )
ازدواج کرد T_T

عزیزممممممممممممممممممممم ): ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 34
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ×ThundeRBolT× ، βΑllεяiηΑ♡
من معتآد ی چیز دیگم هستم ..!!

خآک تو گورم :183:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †
(06-08-2014، 18:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:28)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت اینطوری هسی؟

خداصبر زنت بده|:

پسرنشد؟

اییییییییش

پسر کجاش خوبه؟

منcrying
اومدم مادرم رو هم با خودم میارم

وایسا مادرم ک میشه نیکی ینی  من بچه ی داداشم؟
اینجا من دایی خودمم:|
|:

همون عمو بمون
(06-08-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:24)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقش بودم (ـ ـ )
ازدواج کرد T_T

عزیزممممممممممممممممممممم ): ! ..
شانسم نداریم _ _

رها عاشق امضاتم اجی @___@
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-08-2014، 18:31)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من معتآد ی چیز دیگم هستم ..!!

خآک تو گورم :183:

باز تو رفتی فیلم خاک برسری دیدیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 34
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان