امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(27-06-2014، 20:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سیب50 قبـل از مدیر شدنش سپـاس میداد به همـه . ! . الـان همه خسیس شدن گویآ .

فقط فـاطی میده !
سیب50 خودتی!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، !~IмДи~!
آگهی
(27-06-2014، 20:39)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام نیوسنده شم مشلم اینه ک از احمد انتظار نداشتم
هیچی از هیچکس بعید نی !

توی این موارد هم یه مدیر خوب نباس توجه کنه به اینکه کی دوسته و رفیق ..

اینجوری حق بقیه خورده میشه ! شاید شرایط کامل رو نداشتی !

از کجا انقد مطمئنی که احمد باهات مخالفت کرده ؟! ..
 سپاس شده توسط Navisa. ، Dead Silence
(27-06-2014، 20:40)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:39)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:34)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:33)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1 _ امیر ول کن 
2 _ من توی لیست هستم
از کجا میدونی؟

این اعتماد به نفسی که اینا دارن ، من الان اگه داشتم میشدم مدیر ارشد Smile))

من می دونم که هستممی خوای برو و از مدیر ها بپرس 
الکی هم اعتماد به نفس کم خودت رووسط نیار
من الان خودم مدیرم
با قاطعیت هم میگم هنوز که هنوزه معلوم نیس

لیست نهایی هنو کار داره
 سپاس شده توسط Navisa.
(27-06-2014، 20:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دهنتو ببند

چشم مدیر ارشد انجمن فلشخور 
حالا نویسنده شدی که چی ؟
دوست دخترات بیشتر می شه ؟ هیچی فقط بهت سپاس بیشتری می دن
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 34
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Navisa. ، !~IмДи~!
(27-06-2014، 20:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه این دوس دخرته من نازنینه . 2 روز دیگه انجمنو به چیز میده .
ما که از آخر سر از این دوس دخترای شوما در نیاوردیم ._.

بیخی یال دختر بازی شو باو (;

چطور ؟ ..

(27-06-2014، 20:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لرزونک میخورید براتون بیارم ؟؟ خودم یکمشو درست کردم .

3 تیکس . یه قسمت سفید یه قسمت زعفرونی و زرده . یه قسمت کاکاوویی و قهوه ای . خوشمزس . Big Grin
من هنوز آرزو دارم ! ._.

نمیخوام جوون مرگ شم ! .-.

هـوم همون بهتر سر در نمیـاری . وگـرنه گیج میشدی .

.

بیژور خیلی دلت بخواد بهت لرزونک بدم . مادرم درست کرد . من فقط ریختمش تو کاسه گذاشتم یخچال .

ولی به همه گفتم من درست کردم ! Big Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 20:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:39)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام نیوسنده شم مشلم اینه ک از احمد انتظار نداشتم
هیچی از هیچکس بعید نی !

توی این موارد هم یه مدیر خوب نباس توجه کنه به اینکه کی دوسته و رفیق ..

اینجوری حق بقیه خورده میشه ! شاید شرایط کامل رو نداشتی !

از کجا انقد مطمئنی که احمد باهات مخالفت کرده ؟! ..

شما همه چی رو سطحی میبینین
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بسه بابا 
نویسنده بالاخره معلوم میشه دیگه

واقعا چ فایده ای داره؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(27-06-2014، 20:42)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط فـاطی میده !
سیب50 خودتی!!!

سیبِ گـردشگـر .

Tongue
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Navisa.
(27-06-2014، 20:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست مدیرا بهشون اطلاع رسانی میکنن Smile)

واس همین شدن بهترین دوستشون Smile)

وگرنه فک کردی رو چ حساب میگن فقط فلان فلان فلان بهترینن تو تیم مدیریت ؟ Smile)
آره والا ._.

بیگ لایک ! ^_-

فقط فـاطی میده !
من همیشه سخاوت مند و دست و دلباز بودم ! ._.
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Dead Silence ، Navisa.
(27-06-2014، 20:42)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دهنتو ببند

چشم مدیر ارشد انجمن فلشخور 
حالا نویسنده شدی که چی ؟
دوست دخترات بیشتر می شه ؟ هیچی فقط بهت سپاس بیشتری می دن

علی نفهم دیه در مورد این نوینسده میشی یا ننه چیزی نگو
نزار دهنمو باز کنم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان