امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(12-06-2014، 0:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| خدافس

نسیم~~>نسی مدیر~~~> نسترن مدیر
Big Grin
:|
بله بله(:
روژی ==>هیدن
مهتــاب==>اِم جــِـی(:
نسترن==>نَسیم(:
سه نفر جا داریم(:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
آگهی
(12-06-2014، 0:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی:|

مــن؟!

بلـه؟!
(12-06-2014، 0:24)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا خره

یکی بهم پیام داده یا از سایت برو بیرون یا میکشمت

خو برو بیرون تا نکشتت :||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-06-2014، 0:25)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:18)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:14)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خیر جناب جو گیر!!!

تکست اهنگُ:|

من که میدونستمBig Grin
گفتم ریا نشه:V

به جون عمم خیلی رو داری-_-

عه رها|:
من به این سر به زیری.___.
جون عمت رو قسم نخور!
مقدسهBig Grin

یکی تو سر به زیری یکی هم اون یکی عمم:|

جون عمم جون عمه خیلی مقدسه#_#

باووو به عمه چیکا داری?
از خودت مایه بزار((:
اقای علی
این حرف رو نزنید

در ضمن مگه ه* الکیه؟

تا وقتی فایلی نگیری نمیشه
(12-06-2014، 0:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:24)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا خره

خب اسکل میتونه ه ک ت کنه

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

هر جور راحتی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(12-06-2014، 0:26)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الیکا0 از .سایی هست که تو گفتگو است؟

من همیشه هستم

نه ولش کنید مهم نیست.هیچ غلطی نیتونه بکنه.

من جوابشو ندادمخودش از رو رفت.
البته فک کنم.
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط امیررضا*
(12-06-2014، 0:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی:|

مــن؟!

بلـه؟!

تو مهی نه اون مهی!!
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 34
(12-06-2014، 0:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا خره

خب اسکل میتونه ه ک ت کنه

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

هر جور راحتی

وایییییییییییییییییییییی

تروخدا هکم نکنه تروخدا
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(12-06-2014، 0:28)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای علی
این حرف رو نزنید

در ضمن مگه ه* الکیه؟

تا وقتی فایلی نگیری نمیشه

باش ببخشید فراموش کردم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان