امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

منم ی اُلـاغ ب تمام معنـام نیکی !! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 34
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(01-05-2014، 17:43)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضایه میدونی چیه پ ¿
ضایه اینه که من یه خر به تمام معنام
این بود غزل؟

(01-05-2014، 17:43)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یه سوسک به تمام معنام :ا
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 34

(01-05-2014، 17:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن
من خرم
کس دیگه حق نداره حیوون مورد علاقه ی من باشه :}{
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
نکیییی ی دقیقه میشه باهات صُحبت کُنم!؟ .. اجازه هس بیام پ.خ !؟ (ـ_ـ*)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 34
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(01-05-2014، 17:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضایه میدونی چیه پ ¿

|: دیـوونـه |: -_- آقـا اَگـه تُ خـَری مــَن چــیم !؟ -_- |:
(01-05-2014، 17:45)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن
من خرم
کس دیگه حق نداره حیوون مورد علاقه ی من باشه :}{

خُف بمیر فرزندم (: ..

من اُلـاغم تُ خری تفـاووت داره :|
(01-05-2014، 17:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا

(01-05-2014، 17:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضایه میدونی چیه پ ¿

|: دیـوونـه |: -_- آقـا اَگـه تُ خـَری مــَن چــیم !؟ -_- |:

ت کره خری ^_^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
نیکی پیام خصوصیت غیر فعاله ا:
مث من :ا(
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 34

(01-05-2014، 17:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان^-^
میدونستم^-^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(01-05-2014، 17:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 17:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقـد مسخـره .
چی مسخره اقا نویسنده؟

رفتیـم با دوستام پـارکـــ تا بـا دخـتره تلفنی صحبت کنم ..

همزمان که داشتیم حرف میزدم یکی اومـد نآزِ ناز . دیدم یه پسره دورش میچرخه . رفتیم شمـاره بدیم یه داستـانی شد ک . دعـوا افتـادیم دمـاغ پسره رو اوردن پـایین .

من که رفتم باش صحبـت کنم دیدم دوستام مثه وحشی ها دارن داداشه رو کتک میزنن .

منم خجـالت کشیدم جلو دختره بدون دوستام مـوتورو گرفتم اومدم خـونه . . .

زنـگ زدن فک کردیم داره تو رو دعوا میکنه زدیمش . منم گفتم اون خاطر بخوره تو سرتون و قطع کردم .
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان