امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘

(26-08-2013، 2:39)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 2:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو با من مشکل داری؟
نه مخم تاب نداره ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
مشکلم اینه که چرا اون همستر بدبخت رو گذاشتی توی اون ماکروویو!Undecided
اگه تاب نداشت که این کارو نمی کردی!Exclamation

تو ماکروویو نه فیریزر ،،کاری بود ک اجام دادم الانم میبینی ک پشمونم،،عاغا اصن مخم تاب داره تو درسش کن..........
فرید بخاطر من
ول کن دیگه داداشUndecided
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، HeDyE~×~
آگهی
نقل قول: تو ماکروویو نه فیریزر ،،کاری بود ک اجام دادم الانم میبینی ک پشمونم،،عاغا اصن مخم تاب داره تو درسش کن..........
هر دوشون با زجر میکشن!
دیگه نمی دونم چی بگم بهت دختر.Undecided

نقل قول: فیلترشکن بی ادبیه؟ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
آره. بگو شیلتر بکنDodgy

نقل قول: فرید فک کنم تو با صلوات فیسبوکو باز میکنی ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
نه فاطحه هم نیاز دارهSleepy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Wanton ، M.K.N ، HeDyE~×~
(26-08-2013، 2:42)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره. بگو شیلتر بکنDodgy
شیلتر بُکُن کی میخواد؟ =))
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
(26-08-2013، 2:42)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو ماکروویو نه فیریزر ،،کاری بود ک اجام دادم الانم میبینی ک پشمونم،،عاغا اصن مخم تاب داره تو درسش کن..........
هر دوشون با زجر میکشن!
دیگه نمی دونم چی بگم بهت دختر.Undecided

نقل قول: فیلترشکن بی ادبیه؟ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
آره. بگو شیلتر بکنDodgy

نقل قول: فرید فک کنم تو با صلوات فیسبوکو باز میکنی ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
نه فاطحه هم نیاز دارهSleepy

فرید خودمم از کارم راضی نبودمcrying
الان معذرت بخوام حله؟؟
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: فرید خودمم از کارم راضی نبودم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
الان معذرت بخوام حله؟؟

از من چرا؟! به هر ترتیب دیگه فایده نداره اون حیوون بدبخت مرده.
ببین کار خیلی شگفت آوری کردی! من توی کارت موندم! اگه قرار باشه همیشه توی زندگیت از این کار هایی بکنی که بچه های کوچیک هم نمی کنن باید فاطحه ی زندگیت رو بخونی.

نقل قول: شیلتر بُکُن کی میخواد؟ =))
ماکان می خواد

سپاس شده توسط M.K.N ، HeDyE~×~
(26-08-2013، 2:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان می خواد
ماکان تو کارت با یه فندق شکن حله؟ =))
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، FARID.SHOMPET ، M.K.N
(26-08-2013، 2:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید خودمم از کارم راضی نبودم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
الان معذرت بخوام حله؟؟

از من چرا؟! به هر ترتیب دیگه فایده نداره اون حیوون بدبخت مرده.
ببین کار خیلی شگفت آوری کردی! من توی کارت موندم! اگه قرار باشه همیشه توی زندگیت از این کار هایی بکنی که بچه های کوچیک هم نمی کنن باید فاطحه ی زندگیت رو بخونی.

نقل قول: شیلتر بُکُن کی میخواد؟ =))
ماکان می خواد

ی بار تجربه ش کردم مزه شو چشیدم فهمیدم کارم خوب نبوده،،در نتیجه دیگه همچین اشتباهی نمیکنم:ا
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
(26-08-2013، 2:49)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان می خواد
ماکان تو کارت با یه فندق شکن حله؟ =))
فندق چیه؟Big Grin
من کارم با تانکر شکن حلهBig Grin
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(26-08-2013، 2:49)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فندق چیه؟Big Grin
من کارم با تانکر شکن حلهBig Grin
لینک بدم؟ :|

37 مگ
نقل قول: ی بار تجربه ش کردم مزه شو چشیدم فهمیدم کارم خوب نبوده،،در نتیجه دیگه همچین اشتباهی نمیکنم:ا

آدم که نباید همیشه با آزمایش و ازمونو خطا به یه نتیجه ای برسه! اندیشه کردن و استفاده و پرسیدن از دیگران پس چی میشه؟!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان