امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘

(26-08-2013، 2:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پس ناز شصتت که تونستی بدون فلش خور تا الان بیدار بمونی↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
من مانند شما بی کار نیستمBig Grin کارای دیگه هم دارم

نقل قول: دیگه پیر بودو رفتنی ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
دلم به حالش سوخت.Undecided

راستش خودم نشستم گریه کردمBig GrinBig Grin
واسه اینکه جلو داداشم ضایع نشم بهش نگفتمAngel
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
آگهی
(26-08-2013، 2:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: میدونم چی میگی
حیف فیلتر شکن ام کار نمیکنه وگرنه الان تو فیس بوک هم بودم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
نه وقت نشد بدم فیس بوکBig Grin داشتم به کارای دیگه می رسیدم.
واقعا برام جالبه بدونم داشتی چیکار میکردی؟Big Grin
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، HeDyE~×~
فیلترشکن کی میخواد خداییش؟ Big Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N ، HeDyE~×~
نقل قول: راستش خودم نشستم گریه کردم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
واسه اینکه جلو داداشم ضایع نشم بهش نگفتم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
چرا می خندی!؟ مخت تاب نداره حیوون رو کشتی!؟ چند سالته!؟ داداش 7 ساله من از این کارا نمیکنه!

نقل قول: واقعا برام جالبه بدونم داشتی چیکار میکردی؟↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
داشتم با یه وبلاگ که با چند تا از بچه های گیمنت زدیم ور می رفتم و این که توی بازی آنلاین خان وارز بودم.

نقل قول: فیلترشکن کی میخواد خداییش؟ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
بی ادبAngry
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط HeDyE~×~
(26-08-2013، 2:33)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: راستش خودم نشستم گریه کردم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
واسه اینکه جلو داداشم ضایع نشم بهش نگفتم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
چرا می خندی!؟ مخت تاب نداره حیوون رو کشتی!؟ چند سالته!؟ داداش 7 ساله من از این کارا نمیکنه!

تو با من مشکل داری؟
نه مخم تاب نداره DodgyDodgy
(26-08-2013، 2:33)فرید_روملواقعا برام جالبه بدونم داشتی چیکار میکردی؟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم با یه وبلاگ که با چند تا از بچه های گیمنت زدیم ور می رفتم و این که توی بازی آنلاین خان وارز بودم.
ایولـــــــــــSmile
نقل قول: تو با من مشکل داری؟
نه مخم تاب نداره ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
مشکلم اینه که چرا اون همستر بدبخت رو گذاشتی توی اون ماکروویو!Undecided
اگه تاب نداشت که این کارو نمی کردی!Exclamation
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط HeDyE~×~
(26-08-2013، 2:35)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 2:33)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو با من مشکل داری؟
نه مخم تاب نداره DodgyDodgy
دوستان
عزیزان سر صبحی دعوا راه نندازین

(26-08-2013، 2:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مخم تاب نداره ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 337
کمپلت قضیه رو عوض کردی فرید ماکروویو کجا بود؟ گفت فریزر25r3025r3025r30
(26-08-2013، 2:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تاب نداشت که این کارو نمی کردی!Exclamation

تو ماکروویو نه فیریزر ،،کاری بود ک اجام دادم الانم میبینی ک پشمونم،،عاغا اصن مخم تاب داره تو درسش کن..........
اوهوع :|

فیلترشکن بی ادبیه؟ Big Grin

فرید فک کنم تو با صلوات فیسبوکو باز میکنی Big Grin
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET ، M.H2 ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان