امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(16-10-2013، 12:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 12:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 12:54)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافتا Dodgy

بابام نتو وصل نمیکنه که نمیکنه|:

بای^_^

همسری*^_^*

اصغـــری*^_^*

دلمان برایتان تنگ شدع است=(

زنگ بزنیم بهتان؟!):

بزار بد از زر الان برو ب شوورت برس DodgyBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
آگهی
(16-10-2013، 13:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آوره^_^

شارژ زیاد داریم زنگ بزنیم بهتان؟(:

با منی؟ Huh

چرا که نه!؟Big Grin

نع با پسره همسایم|:

یاوشه 10 دیقه دیه میزنگم^_^
(16-10-2013، 13:07)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم اس بازی میکنم Angel
رزی؟^_^

دلمان برایتان تنگ شدع بود^_^

با کی؟0_0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 336
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: دارم اس بازی میکنم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 336
تو می تونیBig Grin

خوب مخی زدی؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A ، Mason
(16-10-2013، 13:09)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 13:07)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم اس بازی میکنم Angel
رزی؟^_^

دلمان برایتان تنگ شدع بود^_^

با کی؟0_0
تارا ؟ *^_^*

می تو ^_^

با دوست پسرمان kaffe2
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، T A R A
ندا اسمش چیۀ؟بزززززززززززززززززز
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mason
نقل قول: نع با پسره همسایم|:
خیت شدم |:

نقل قول: یاوشه 10 دیقه دیه میزنگم^_^

شارژت اضافی اومده^_^
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A
(16-10-2013، 13:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 12:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 12:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 12:54)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافتا Dodgy

بابام نتو وصل نمیکنه که نمیکنه|:

بای^_^

همسری*^_^*

اصغـــری*^_^*

دلمان برایتان تنگ شدع است=(

زنگ بزنیم بهتان؟!):

بزار بد از زر الان برو ب شوورت برس DodgyBig Grin

باوشه^_^
تو شوورمی آخه^_^
اوه-_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(16-10-2013، 13:09)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دارم اس بازی میکنم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 336
تو می تونیBig Grin

خوب مخی زدی؟

ارع Big Grin

اره اونم چه مخی Big GrinAngel

(16-10-2013، 13:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا اسمش چیۀ؟بزززززززززززززززززز

مسیح HeartAngel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، T A R A
(16-10-2013، 13:10)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دوست پسرمان kaffe2

خجالت بکش دخترک |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason ، FARID.SHOMPET
نقل قول: باوشه^_^
تو شوورمی آخه^_^
اوه-_-

ن اون دومیرو دریاب من استم دیر نمیشۀ

نقل قول: اره اونم چه مخی

بیارش سایت اسمش چیۀ میگم زود باش
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 153 مهمان