21-10-2012، 21:33
عالی بود خانوم گل
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||
21-10-2012، 21:33
عالی بود خانوم گل
21-10-2012، 21:49
امروز بارون بارید،
و من نفس کشیدم و دوباره تو ، تو وجودم زنده شدی امروز زیر بارون ، دیگه اشکامو پاک نکردم. من و اسمون با هم گریه کردیم حس قشنگی داشت لرزیدنم زیر بارون مثل همون روزایی که دلم با دیدنت میلرزید حس قشنگی داشت گلم . اونقدر زیر بارون به یاد پاییزای قشنگمون وایسادم که دیگه اشکام با قطره های بارون یکی شدن حس قشنگی بود مهربونم خیلی قشنگ درست مثل تـــــــــــ ـــــــــــــــــ ـــــــــــــــ ـــــو
21-10-2012، 21:54
21-10-2012، 22:07
و چقدر تازگی دارد برایم
روزهایی که به امید آمدن کسی دلخوش نیستم و شب هایی که از نیامدنش دلگیر نمی شوم ..
22-10-2012، 14:35
مینویسم...
دوستت دارم... نگوتکراریست ... شایدروزی برسد... نباشم تاتکرارش کنم...
احساس تنهایی
احساس درد احساس نبودن با تو احساس.......... دوست دارم
این بار سیگار را بکش، از طرفی که می سوزد ؛ تا بدانی چه میکشم…
:: :: آتشی از نگاهت می خواهم ! سالهاست که این نخ سیگار در دستم خاموش است… :: :: سیگاری روشن میکنم و به خاموش بودنم فکر میکنم کام عمیق همراه آهی کوتاه… بیرون میدم دودش رو کمرنگ میشه… مثل خودم . . . نفسم میگیره از زندگی اجباری… :: :: سیگار میسوزد، کم میشود ، ولی تکرار میشود من میسوزم… کم میشوم… ولی دیگر تکرار نمیشوم… غمگینم همانندِ بیگناهی که به لحظه ی اجرای حکم اعدامش نزدیک می شود… :: :: خدایا دستت را از روی Space بردار… بس نیست این همه فاصله؟ :: :: مرا بغـل کـن پیش از آنـکه خاک مـرا بغـل کنـد… :: :: خسته شدم بس که زخم خوردم… تو دیگر باور کن؛ سیرم! مرهم زخم هایم کنج لبان توست، بوسه نمیخواهم ، سخن بگو . :: :: رویاهایم را امشب میگذارم پشت در ، بیچاره رفتگر ، چه بار سنگینی دارد . :: :: چشمهایت زمین سبز محبت بود و من قانون جاذبه اش را وقتی فهمیدم که سیب سرخ دلم افتاد . :: :: گاهی فرار میکنم از فکر کردن به تو ، مثل رد کردن آهنگی که خیلی دوستش دارم . :: :: به سلامتی اونایی که روز قیامت فقط زمین ازشون شاکیه ، اونم به خاطر سنگینی معرفتشون ! ندا یه سوال پ.خ هایی که بهت می دم بهت می رسه؟؟؟ وقتی بهت خیانت میکنن تنهایی از همه چی بهتره . . . :: :: دیواری ساخته ام از جنس غرور با بافته ای از باورهایم تا در روزهای تنهایی و دلتنگی به آن تکیه کنم . . . :: :: به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاس، به این ارزد که دلم تنهاست ؟ :: :: تاکنون دوستی را پیدا نکرده ام که به اندازه “تنهایی ” شایسته رفاقت باشد…
22-10-2012، 16:17
به به
22-10-2012، 16:45
چــ ــقــ ـدر دلـ ـتــنـــ ـگ ♥حـ ــضـــ ـورتـــــ ♥ هــ ــســتــ ـم!
کــ ـاش تــ ــصــویــرتــــ ، نــ ـفــ ـس مــی کـ ـشــیـــ ـد ...
22-10-2012، 18:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-10-2012، 19:00، توسط i think just about you.)
خنجری از پشت در قلبم فرو رفت پشت سرم را نگاه کردم .. کسی جز تو نبود . زندگی شاید همین باشد ، یک فریب ساده و کوچک ، آن هم از دست کسی که تو دنیا را جز با او و جز برای او نمی خواهی !!!
چه داروی تلخی است : وفاداری به خائن ، صداقت با دروغگو و مهربانی با سنگدل امروز دیگه نسبت به تو حسی ندارم / بخوای میگم دوست دارم ، اما ندارم
امروز دیگه نسبت به تو حسی ندارم / بخوای میگم دوست دارم ، اما ندارم
حضورت در کنار من معجزه نبود ، نبودنت هم فاجعه نیست !
فردا روزِ دیگری برای من خواهد بود ، بیشتر از این برایت اشک نخواهم ریخت ! .
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |