امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

بچهـ ـها فِک کنم مــــــــن نامرعیمـــــ!!!!
بقرچی کســــــــــــــی منو نمیـــبینهـ؟؟؟؟
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 331
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD**
آگهی
(17-09-2013، 9:50)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:46)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:37)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Exclamation

و همچنان اسپمDodgy
برم با فرید حرف بزنم کسایی که اسپم میدن 1% هم احتمالِ مدیر شدنشون نباشهDodgy
خیلیا این قانون و نادیده میگیرنSleepy

چیعـ؟؟؟

خب من تاحالا اخطار نَگِرِفتَم ولی چرا حق ندارن مدیر شن؟؟؟Sad

دِلَم وآسه رومینا سوخیـــدcrying
چرا نداره...
کسی که مدیر میشه باید الگویِ بقیه باشه نه اینکه از بقیه بدتر باشه اگه اینجوری باشه میشه مثل لعیا دیدین که چی به سرش اومد

اِهــِــم دُرُسته بآیَد الگو بآشع وَلی خوب اشتباه کرده رومینا اَهShy

بعدم بحث لــعیــآ رو نیــآر اینجوری وسط چون هــر کـآری کرده باشه هنوز دوستمه یکی دیگرو مثـآل بِزَن اینجوری درمورد لعی حرف نزنDodgy

رومینا هم اشتباه کردDodgy

من جاس قول میدم دیگه این کارو نکنهSleepy
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

نقل قول: نه دیـگه جد بزرگ!2هفـته رفتـیم کلـاس زبان و ریاضـی تموم شد!
انشاالله از اول مهر باز میریم(=
فعلـا که دارم برا المپیاد میرم کلـاس!

موفق باشی عزیزم امیدورام اسمتو بزنن تو تلویزیون ما ذوق کنیمSleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
DodgyDodgyDodgyنه خودم با خوذم حرف میزنم:bighug:قربون خودم برم:bighug:p336p336من تنهامcryingTongue
Heartارمین2afmHeart
(17-09-2013، 9:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:54)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:53)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:50)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باباتم چی میگی دیشب خیلی قوی بوده امروزم توهم داریConfused

ConfusedConfusedConfusedدسته گل مامانه

خب الان من کیم؟Dodgy

بابا شومپت فضایییBig GrinBig Grin

اسمم چیه؟Big Grin

اکه هی
علیش یادمه ها
اصغرش یادم نیستBig GrinBig GrinBig Grin
(17-09-2013، 9:58)RASHIN 2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچهـ ـها فِک کنم مــــــــن نامرعیمـــــ!!!!
بقرچی کســــــــــــــی منو نمیـــبینهـ؟؟؟؟

دختریم با ماردت حرف بزنSleepy
Channel
(17-09-2013، 9:58)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:50)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:46)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:37)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Exclamation

و همچنان اسپمDodgy
برم با فرید حرف بزنم کسایی که اسپم میدن 1% هم احتمالِ مدیر شدنشون نباشهDodgy
خیلیا این قانون و نادیده میگیرنSleepy

چیعـ؟؟؟

خب من تاحالا اخطار نَگِرِفتَم ولی چرا حق ندارن مدیر شن؟؟؟Sad

دِلَم وآسه رومینا سوخیـــدcrying
چرا نداره...
کسی که مدیر میشه باید الگویِ بقیه باشه نه اینکه از بقیه بدتر باشه اگه اینجوری باشه میشه مثل لعیا دیدین که چی به سرش اومد

اِهــِــم دُرُسته بآیَد الگو بآشع وَلی خوب اشتباه کرده رومینا اَهShy

بعدم بحث لــعیــآ رو نیــآر اینجوری وسط چون هــر کـآری کرده باشه هنوز دوستمه یکی دیگرو مثـآل بِزَن اینجوری درمورد لعی حرف نزنDodgy

رومینا هم اشتباه کردDodgy

من جاس قول میدم دیگه این کارو نکنهSleepy
منکه کاری به رومینا نداشتم حالا تو هی بگوDodgy
من هرجوری که دوست داشته باشم در موردِ کاربرای هنجار شکن حرف میزنمDodgy
همون دیگه دوستِ لعیایی که داری سرِ این موضوعِ بیهوده بحث میکنیSleepy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، Mïņ̃†êR
(17-09-2013، 9:59)spranza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgyDodgyنه خودم با خوذم حرف میزنم:bighug:قربون خودم برم:bighug:p336p336من تنهامcryingTongue

همدردیــــــــــمـ(:
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

سپاس شده توسط spranza
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58718
حمایت کنید Big Grin
 سپاس شده توسط M.K.N
(17-09-2013، 9:57)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:52)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:49)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:44)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیوا ابجی
ماکان داداش
بقیه رو نمیشناسم-__-

DodgyDodgy که نمیشناسی؟DodgyDodgy

اهوک
من تو یکی رو نمیشناسم
مگه باهم دوستیم که بشناسمت Dodgy
آبجی این کلا زنگ تفریحه چیزِ خاصی نیست که خودتو درگیرش کنیSleepy
(17-09-2013، 9:53)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:49)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 9:47)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم از الان به بعدSleepy
ظرفیتِ اخطار هام پُر شده یکی دیگه باید بهش اخطار بدهSleepy

اِهِم پَ صَب کنین اَگه میدین بآی اخطآر پـآک شه بعد این کآرو کُنین چون نمیدونسه ( من و رومینا همیشه در حال خفه کردن و کُشتن هم هسیم نمدونم چرا دارم دفاع میکنمSleepy )

تو شرایطِ نویسندگی هست اونوقت تو میگی نمیدونست؟
اگه نمیدونست چجوری درخواست داده؟
اگه نمیدونسته که کلا باید از جمعِ نویسندگان بره بیرون

ببین ماکـآنDodgy

حتما حواسش نبودهShy

به قول این فری نویسنده ها و مدیرا مگه کاربر نیسن؟؟؟Sad
1.قیافتو اونجوری نکن واسه منDodgy
2.حواسش بوده یا نبوده از حالا باید حواسش باشه بعدشم من میگم تو شرایط نویسندگی هست و تو میگی حواسش نبود؟
3.فرید حرفش قابلِ احترامه ولی قانون قانونه و کاربر و غیرِ کاربر نمیشناسه
شک نکن که خودِ فرید هم با این حرف موافقِSleepy

!
نقل قول: شرایط لازم برای نویسنده متخصص :
1_داشتن بیش از 9 موضوع (موضوع های با کیفیت و همراه با عکس) در تخصص مربوطه (موضوعات با بیش از 250 بازدید در اولویت خواهند بود).
2_داشتن اینترنت نا محدود و انلاین بودن در بیشتر اوقات (البته این بند در ماههای تحصیلی کمتر مورد نظر خواهد بود)
3_دارا بودن حداقل چهار ستاره از ارسالها در انجمن (250 ارسال)
4_اعصاب راحت و انتقاد پذیر
5_نداشتن اخطار از طرف مدیران و داشتن سابقه ی خوب بین کاربران
6_گذشتن حداقل 4 ماه از تاریخ عضویت در سایت
7_و در آخر نظر مثبت کاربران، مدیران و نویسندگان متخصص انجمن، نسبت به شما

ای بابا خب.....!

این اسپم دادن....!

خب با خود فرید صُبَت کُن...!

نمیدونم اگه دوس دارین من قول میدم کُتَکِش بِزَنَمAngel
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 222 مهمان