امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 19:59)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:56)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـسان دارم برات ... هنوز کــلـ..... این کارو برات نکردم با عکس بدتر ..

چند روز ضمیمه کنم ؟ :|

محرومیت دائم بد نی؟؟؟عکس طرفو گذاشته تازه میگه ورش دار تهدیدشم میکنه=)
این خودش از جرائم اینترنتی حساب میشه:|||

چرا جو میدی عکس یه کلیپس گذاشته بود بنده خدا
حالا بماند اون پایین عکس یه دختر بود که باید خیلی دقت میکردی تا پیداش کنیAngel25r30
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994 ، Albert wesker
آگهی
آواتـارمـو عوض کنـم بچـه هـآ!؟ /: |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 33
 سپاس شده توسط Wanton ، Alijah-1994 ، Apathetic ، Adl!g+
(29-01-2014، 20:02)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:00)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوبم دادا
آره کم تر از گذشته میام.
دیگه مثل قبلا وقت ندارم.

من یکم وقتم آزاده ..

کلاس زبان که شروع بشه کلا نت کمتر میام !

حوصلم سر میره ؛ بازی سراغ ندارم !

من الان خودم وقتی بی کار باشم gta sanandres بازی میکنم میخوام iv رو هم بگیرم دارم دنبال v هم میگردم

(29-01-2014، 20:03)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:59)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:56)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـسان دارم برات ... هنوز کــلـ..... این کارو برات نکردم با عکس بدتر ..

چند روز ضمیمه کنم ؟ :|

محرومیت دائم بد نی؟؟؟عکس طرفو گذاشته تازه میگه ورش دار تهدیدشم میکنه=)
این خودش از جرائم اینترنتی حساب میشه:|||

چرا جو میدی عکس یه کلیپس گذاشته بود بنده خدا
حالا بماند اون پایین عکس یه دختر بود که باید خیلی دقت میکردی تا پیداش کنیAngel25r30

یه کلیپس و یه کله=)))))
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(29-01-2014، 20:05)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان خودم وقتی بی کار باشم gta sanandres بازی میکنم میخوام iv رو هم بگیرم دارم دنبال v هم میگردم

v برای PC اومد مگه ؟ :|

کنسول داری ؟
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
مکسی ! دلم گرفته ! نمیدونم چرا ! تو روانشناسی .. کمک کن ! Sad

اره ایسان جان .. عوض کن !
خوب، ولی اشتباه...
(29-01-2014، 20:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتـارمـو عوض کنـم بچـه هـآ!؟ /: |:

میل خودته-_-

(29-01-2014، 20:06)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:05)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

v برای PC اومد مگه ؟ :|

کنسول داری ؟

نه فعلا برای pc نیومده فقط برا ایکس باکس و پلی استیشن 3 هستش.

نه.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton ، Alijah-1994
مکسی سردر ( ایندکس ) FB خوب شده ؟
(29-01-2014، 20:07)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکسی سردر ( ایندکس ) FB خوب شده ؟

آره دادا دمت گرم .
الان html کامل بلدی؟
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Apathetic ، Wanton
سلام:hiccp:
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 20:06)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکسی ! دلم گرفته ! نمیدونم چرا ! تو روانشناسی .. کمک کن ! Sad

اره ایسان جان .. عوض کن !

دلیلشو بگو تا کمک کنم

(29-01-2014، 20:08)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:hiccp:

سلام
 سپاس شده توسط τοxικ ، Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 157 مهمان