امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 21:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی برای پیشنهاد به عنوان تازه کار نیست هرکسی از یه جا شروع میکنه من خودم از ابشار سرنوشت شروع کردم. بعدش سینمایی your name  رو دیدم. بعدشم مبصر ما پیشخدمته و ترودورا و ساکوراسو. سینمایی میخواهم پانکراس تورا بخورم و صدای خاموش هم ببین.
البته توصیه میکنم کلا واردش نشی.
هر قسمت انیمه در همه سریالا ۲۵ دقیقه با تیتراژ اغاز و پایانه.
فقط گینتاما چون به همه انیمه ها تیکه میندازه و شوخی میکنه لازمه یه پیش زمینه داشته باشی تا بفهمیی.
میخوای ببینی تونیکو کاوایی ببین خیلی خوب بود.
البته هنوزم میگم درگیر نشی بهتره.

چرا درگیر نشم بهتره؟

چون ذهنتو درگیر میکنه. خیلیاشون ۴ یا ۵ فصل دارن بعضیا ناتموم ول میکنن. همین وان پیس از اول شروعش داره هفته ای یه قسمت میده.
بعضی انیمه ها بین فصل یک و دوشون میبینی ۴ سال فاصله میافته.
و اینکه من اگه ماهی ۴ تا انیمه نبینم دق میکنم.
اعتیاد داره مثل خیلی چیزا ولی بیشتر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(01-06-2021، 21:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر روی چشم

https://pin.it/5GAkLu4

آیییییی Telegh_01
فقط لبخند دختره بعد افتادنش Telegh_01

https://pin.it/4x0Sj6S
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-06-2021، 21:34)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:32)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ زیبا (((:
باوشه

به خودت ربطی نداره بی ادب D:

ن .---.

شاید اگ نبود از افسردگی میمردم ._.
خودت v:

خب پس !
ای جانم :>
خودت گفتم!نکنه دلت اون فوشای پ.خ ای ک دادم میخواد؟

چرا دروغگویی رو وسط کشیدی هوم؟
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(01-06-2021، 21:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره متاسفانه
ولی بچه هایی که من دیدم متوسط سنیشون بین ۱۸ تا ۲۵ بوده
چون تو کلن خوبی بازی میکنم خداروشکر
و وقتی میبینن دختر هست باز یکم رعایت میکنن ._.
چرا اینقدر بد دهن اخه؟
عاره خب
البته دخترایی که من باهاشون جی تی ای زدم پسرا فش نمیدادن و فقط دخترا میگفتن
ینی من دختره رو سگ کش میکردم تو سرور
بد میخندیدم
برمیگشت بم میگفت نوب سگ چیتر و...
کلا همینه وضع
هعییییی
من که کل پسرای کلنمونو اینقدر دعوا کردم خوب شدن ._.
حداقل جلو من خوبن lol
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 21:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.parvamusic.ir/Music/1398/4/27/14/Gol_Pari_-_Armin_Nosrati.mp3

ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(01-06-2021، 21:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی برای پیشنهاد به عنوان تازه کار نیست هرکسی از یه جا شروع میکنه من خودم از ابشار سرنوشت شروع کردم. بعدش سینمایی your name  رو دیدم. بعدشم مبصر ما پیشخدمته و ترودورا و ساکوراسو. سینمایی میخواهم پانکراس تورا بخورم و صدای خاموش هم ببین.
البته توصیه میکنم کلا واردش نشی.
هر قسمت انیمه در همه سریالا ۲۵ دقیقه با تیتراژ اغاز و پایانه.
فقط گینتاما چون به همه انیمه ها تیکه میندازه و شوخی میکنه لازمه یه پیش زمینه داشته باشی تا بفهمیی.
میخوای ببینی تونیکو کاوایی ببین خیلی خوب بود.
البته هنوزم میگم درگیر نشی بهتره.

توکیو غول چطوره؟
ژانرش مورد علاقه من نبود . ندیدم . ولی خب هرکی دیده گفته عالیه همش بهم پیشنهاد میدن
(01-06-2021، 21:31)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا فدای سرتتتتت
اصلا این نمره ها و اینا الان منم نیستن.
قرار نیست تو آیندت تاثیر بذاره حتی .
واقعا تا وقتی نوجوونین، نوجوونی کنین ❤️

میدونم واسه خودم زیاد مهم نیس
اما خانوادم یکم بیش از حد ازم توقع دارن .. یکم سختم میشه اونجوری
چشم چشم D: فردا پارتی میگیرم اصن v:

منم دعوتم؟ >.<
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(01-06-2021، 21:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:29)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا دلم برات خیلی تنگه دختر v:

+ چی چیو خوشبحالت اگ بدونی چی بهم گذشت ._.
بعد حالا حضوری بودنشون ب کنار
منم زیبا:^

برای من تا ۲۴خرداده(":::

❤️❤️

مگه کی شروع شده؟! ._.
فاصلشون زیاده ن ؟!
خوبیش اینه ی درس مزخرف مث آمادگی دفاعی ندارین ._.
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(01-06-2021، 21:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاره خب
البته دخترایی که من باهاشون جی تی ای زدم پسرا فش نمیدادن و فقط دخترا میگفتن
ینی من دختره رو سگ کش میکردم تو سرور
بد میخندیدم
برمیگشت بم میگفت نوب سگ چیتر و...
کلا همینه وضع
هعییییی
من که کل پسرای کلنمونو اینقدر دعوا کردم خوب شدن ._.
حداقل جلو من خوبن lol

منم یبار یکیو تو سرور آدم کردم اگه میخوای ویسشو بدم بت
فقط باید حواست باشه جایی درز نکنه چون ۵-۶ سال حبس رو شاخشه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-06-2021، 21:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:31)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم واسه خودم زیاد مهم نیس
اما خانوادم یکم بیش از حد ازم توقع دارن .. یکم سختم میشه اونجوری
چشم چشم D: فردا پارتی میگیرم اصن v:

منم دعوتم؟ >.<

شما جات رو چشای منه D;✨
Karlina
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان