امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گفتگو آزاد نسخه 354 _

(22-04-2020، 20:25)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:21)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام fly2
پرواز می‌کنی باز گل زدی ؟ ((=
گل مگه زدنیه؟؟؟33
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot
آگهی
(22-04-2020، 20:24)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:21)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام fly2

های شدی باز(((:

اهوم fly2 fly2

چننا جوینت
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(22-04-2020، 20:25)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت*.*
من بغل یه پسر نا محرم چیکار دارم؟!

-.-
ب من چ دوسش داری
(22-04-2020، 20:26)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام fly2

باد امد و بوی گل امد D:

ا ا ا ا امید D-:

کوروشم خنگ :√
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(22-04-2020، 20:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:25)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:04)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقش منم ((:

عشقش مادرش
عشقم مادرش D:

زیبا بود 
نمیاد یادم تورو؟

چند تا اقایی مشهدی داری مگه ):

کوری یا ایدین  ؟ 
بلاا((:
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ρσєѕɪ
(22-04-2020، 20:24)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:19)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:07)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:04)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:02)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غریبه نیستی بعد اینکه بنت کردم رفتم تو اون انجمن عضو شدم  ((: چون حال میداد بنت کردم یادم میاد نویسنده بودی اون زمان ((:
خیلیا قربانی شدن مث تو 
ای بابا Telegh_01
اره میدونم عشق بن داشتی ، معلوم بود فوری زدی بن کردی ..

بقیه الکی قربانی شدن ...
من جاش یاد گرفتم برنامه نویسی و کد نویسی و سایت داری رو ...
آخرش اینجا ناظم شدم ..

توی امضام سایتنم هست گذاشتم فروش
خداشاهده قدرتشو داشتم‌الان زیرابتو میزدم ((: 
آفرین .. از مدیرای ما نون درآوردی خود مدیرامون هیچی نسیبشون نشد 
نه الا صابر همه چیو میدونه:v
زیرابم بزنی دعوام نمیکنهD:
کلی واس فلشخور پلاگین ترجمه کردم و...

حتی ایمانم(مدیرناظم) با این مسخره بازی و انجمن بازیا هَک کرده بودمTelegh_01
زیرآب زن‌خوب ندیدی هنوز ((: جوری زیرآب بزنم که همه اون پلاگین هارو لوله کنه و ..(((: 
از ترس ناظمت کرده کاری با انجمن نداشته باشی ((:

لوووووووووووووووول 
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، امیر‌حسین ، ÆMÆշЇÑζ ، Mr.Robot
(22-04-2020، 20:27)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:25)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت*.*
من بغل یه پسر نا محرم چیکار دارم؟!

-.-
ب من چ دوسش داری

_سکوت اختیار کردم0_0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(22-04-2020، 20:27)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:25)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام fly2
گل مگه زدنیه؟؟؟33

ماریجوانا از نزدیک دیدی؟ 
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(22-04-2020، 20:27)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام fly2
گل مگه زدنیه؟؟؟33

انقدر پیام دوس پسر منو ریپ نگیر :/
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، B I N A M ، Mr.Robot
(22-04-2020، 20:26)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:20)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 20:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازدواج نصف دینه..
پاکیزگی حین ازدواج نصف دیگش.. ((;
اون یکیشم یادم رف .___.

در هر صورت 1.5 دین میبری نوش جونت

شایدم قیدشو بزنم اصن

چرا بزنی؟

بین سامان و شیکو نمیدونم کدومو انتخاب کنم

برقام رف غزل -__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان