امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 14:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمم اینه ==> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=82825

فاطی خونت حلال شد ^_^*

الان میرم میترکــُــنم ^_^*
میدونمـ ._.

-___-

دلمـ بابات رو میخواد .__.

بابامم تو رو می خواد ^_^*
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(01-07-2014، 14:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااه .. چقد شماها بی تربیتین روزمو باطل کردین :|||
به اونآ نیگا نکن فقد به خودمـ نیگا کن >_< !

تُ روزه ای مگه ؟! .-.

خاله پری از پیشت رفت ؟! ._.

نه بابا خالی بستم روزه کجا بود !

نه خیر هنو هستن در خدمتمون -_-

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خوب الان ب آیسان گیر دادید ک چی؟-_____-

نوری؟^_^
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H ، Mohammad 77 ، #marya# ، ✘v!☻lent girl✘
(01-07-2014، 14:33)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختـر دیووونه اون مدیره ج تو نداد ؟ -___________________________________-

~>رکی --_--

cry girl

به من توهین کردی ؟ cry girl

الان میرم به مامانم میگم cry girl

مــآمــآن cry girl

ج شو نمیگم دیگه بهت |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence
(01-07-2014، 14:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:32)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من:|

اگه داده بود نمی تونستی نظر بدی

:|

تو چقد باهوشی:|

اااا تو هم فهمیدی ؟ 
فکر نمی کردم اسکلی مث تو بتونه بفهمه |: 
بدررود

این حرفارو تازه یاد گرفتی؟^_^

آخی(:

هنو خعلی بچه ای ..((:

ههههه
**خل
کی به کی می گه 
یه چی بهت می گم که چیز شی بری مث بچه آدم بشینی سر جات !
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 33
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(01-07-2014، 14:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری؟^_^

؟ (. .*)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘
(01-07-2014، 14:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:25)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی خیلی داری چیزی حرف میزنی هاااااااا مخصوصا این جمله آخریت اونم آخرش ((:

:| از تو بهترم .. من اگه حرف میزنم در عوض از بقیه آواتار و امضای بالای 18 سال درخواست نمیکنم ._.

آیسی جون >> بابا من که منظوری نداشتم /// : میخواستم بهت گوش زد کنم که حواست به اخطار باشه /// :

ببخشید ....
(01-07-2014، 14:33)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرغ خودمی ^_^*

خوبم ^_^*
برم تخم بذارم ^_^

برو برو ^_^*

با خروسه خوش بگذره ^_^*

:|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(01-07-2014، 14:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابامم تو رو می خواد ^_^*
cry girl

(01-07-2014، 14:34)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا خالی بستم روزه کجا بود !

نه خیر هنو هستن در خدمتمون -_-
میدونستم -_-* !

پاشو بیا خونمون ._.
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ZAHRA LOVE 1D
(01-07-2014، 14:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ویرایش کردم ._. !

اگه به ويرايش بود .

هرکي فحششو ميداد بعد ويرايشش ميکرد -___-

می شه سانسور کرد ؟ 
چون من فحش دادم ؟
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 33
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان