امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

بله :>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s5.picofile.com/file/8116472150/2.png
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، F A R ! N ، šhεïdα
آگهی
(31-05-2014، 12:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوووی رضا بی فرهنگ :|

عذرخواهی کن بی ادب بی نزاکت -_- :|

با آیسان اشتی کردی !؟
بابته؟
آره...

بابت همون بی ادبی ک دیروز کردی ! -_- *

شانس آوردی آدمیم ک صبرم زیاده :| وگرنه جلو اون همه ملت هرچی فوش رکیک بود بت میدادم تا آدم شی :|

خداروشکر ..

رضا کم نمیاره ..

از من گفتن بود ..
کی چ !؟ :|

مثلا میخوای بترسونی !؟ :|

منم کم نمیارم -_- **

چ سودی به حالم داره بترسونمت|: ..

دختر باید کوتاه بیاد ..

شخصیت دختر مهم تره ..

(31-05-2014، 12:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری ــآری {:
چه خبر؟

بدبختی|: ..
چرا؟

خستگی-_-

همینجوری||: ..

امتحانا؟
کلاس چندی؟

7|:
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Dead Silence ، šhεïdα
خداجون
فازتوبارسم شكل توزيح بده (:
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 33
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، šhεïdα
(31-05-2014، 12:14)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداجون
فازتوبارسم شكل توزيح بده (:

مونا مدل موتو نمیذاری؟/:
 سپاس شده توسط šhεïdα
(31-05-2014، 12:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوووی رضا بی فرهنگ :|

عذرخواهی کن بی ادب بی نزاکت -_- :|

با آیسان اشتی کردی !؟
بابته؟
آره...

شانس آوردی آدمیم ک صبرم زیاده :| وگرنه جلو اون همه ملت هرچی فوش رکیک بود بت میدادم تا آدم شی :|

خداروشکر ..

رضا کم نمیاره ..

از من گفتن بود ..

منم کم نمیارم -_- **

مرض ،مرضی -_-
کم اوردن بحثش با ساکت شدن فرق داره!
ببند تا یه دعوا درس نکردی :||
راحشو نشونت میدم (:
چه کنی! بیا پخ (:

(31-05-2014، 12:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابته؟
آره...

خداروشکر ..

رضا کم نمیاره ..

از من گفتن بود ..

منم کم نمیارم -_- **

چ سودی به حالم داره بترسونمت|: ..

دختر باید کوتاه بیاد ..

شخصیت دختر مهم تره ..

(31-05-2014، 12:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختی|: ..
چرا؟

خستگی-_-

همینجوری||: ..

امتحانا؟
کلاس چندی؟

7|:
منم 7 هستم (:

+ قربون آدم چیز فهم ! منم همینو میگم! باس بعضی وختا دخدرا فقط ساکت بشن ..

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، šhεïdα
بچه ها حرفی چیزی دارین تو پ.خ بزنین میخوام ببندمش ..
 سپاس شده توسط šhεïdα
مرضی و فرین ..

من اصن دعوایی نکردم ک بخوام سکوت کنم یا کم بیارم ..

ی چی بود ک خوده رضا میدونه ..

فقد ی کلمه به من فوش داد :| ..

بعدش منم فتم ک مودب باشه .. هر حرفی ک میزنم شوخیه ! و هرکسی هم ک جنبه شو نداره میتونه از گفتگو بره بیرون ..

همین ..

دعوایی نی ک انقد گندش کردین ..

خدافـ ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط šhεïdα ، F A R ! N
من برم ...!
بدرود (:
یه سری هم به تاپیک هام توی ادبی بزنید Angel

بدرود..

سپاس شده توسط šhεïdα ، Brooklyn Baby
(31-05-2014، 12:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی و فرین ..

من اصن دعوایی نکردم ک بخوام سکوت کنم یا کم بیارم ..

ی چی بود ک خوده رضا میدونه ..

فقد ی کلمه به من فوش داد :| ..

بعدش منم فتم ک مودب باشه .. هر حرفی ک میزنم شوخیه ! و هرکسی هم ک جنبه شو نداره میتونه از گفتگو بره بیرون ..

همین ..

دعوایی نی ک انقد گندش کردین ..

خدافـ ..

مگه نمیگی شوخی بوده؟|:

خب بیخیالش شو ..

باشه خدافس ..
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Dead Silence
پوفف .. چقد این دختره تو جَـوه :|

بیا بیرون آجی از فیلم هندی :|
|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان