امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 19:31)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد بابای من میشی یا نع؟؟؟

من ! ؟
چقد دخترا منو دوس دارن !
الان یکی تو پ خ بهم گفت عشقم گفتم جمع کن بابا ! Big Grin
نع خوآهر ارزشی من دیگه ترک کردم نع دختر بازی نع خاله بازی ! Big Grin

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 328
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
آگهی
ملیتا ت گو* میخوری داری برا دخدر من شور پیدا میکنی>_<
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
(24-01-2014، 19:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:29)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلاک شدمcry girl
تازه از کلاس اومدم

فــاطی مــن بالا بــودم یــا تو؟! |:
فــک کنم تــو پـایین بــودی |:
مــن اومــدم بــلا یــه دونــه ســاخــتم |:
آره آره من بــالا بــودم ((:
فــاطی بــیا بــالا کــارت دارم |:
!!-__-
يادم ني
:|
چيچي ساختي؟

اومدم^_^
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 19:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا ^_^

هعـییی ~__~
آیســان^__^

هـــووی ~__~

تـآرا ^_^

هعـییییی هـویییی ~__~

آیســان^__^

هــویییی هعـــییی ~__~

تـآرا ^_^ !

دقت کردی منـو تـو مجـردیم!؟ ^_^

خـواهر به خـواهر مجـردن Angel

هعـییی هـویییی هعـییی ~__~
آیســان !^_^

هــاع ^__^

شــوور میخــوای؟! (((:

هــویییی هعــیییی هــویییی ~__~
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 19:34)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بابا می خوامcrying

Big GrinBig GrinBig Grin:

بابا ندآری ؟؟؟ اخـی ...

یکـی بابـــآی این بچـه یتیم شه ... من قبلع رفتن باید واست بابا خونده پیدا کنم ....
اااااااااااااااااااااااه
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(24-01-2014، 19:34)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بابا می خوام

من بابات:|
(24-01-2014، 19:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا ت گو* میخوری داری برا دخدر من شور پیدا میکنی>_<

مثه خودت

(24-01-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: احمـد!؟

اهـم اهـم . .!! Angel

فک کنم باید بگی سلآم ! Big Grin

خـدافس Angel

(میخوام برعکـس بشـم |: )

حالت بـده!؟ (:

آره !
ریشمو زدم بعد از یک ماه و نیم ! نع !cryingcryingcrying

همش تقصیر ننمه منو مجبور کرد ! Dodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
(24-01-2014، 19:36)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بابا می خوام

من بابات:|

باید ببینم مامانم چی میگه

من برفتم
فعلا
بای

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 230 مهمان