امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

(20-06-2015، 19:09)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2015، 19:08)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2015، 19:07)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2015، 19:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2015، 19:00)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم
چه خبرا؟
دارم خودم و خفه میکنم مبزارن xbox 1 بخرم :|
میگن تو جنبه نداری Big Grin

خوش به حالت 
من یه ایکس باکس 360 داشتم که بابام فروخت گف تو جنبه نداری و زیاد بازی میکنی چون 8 ساعت تو روز بازی میکردم 

(20-06-2015، 19:00)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کمری (((:
اره باو .-. سه چار بار ._.
امروز بوی رید*ت تو فلش پیچیده بود |: ! 

amirhossein najafi 
8465421
ALONE BOY
X BOY 
اینا همه من بودم ._.

بیشور کل لباسم رو تو دهنم کرده بودم 
کی به تو میگه این بازی رو کنی ._.
ت برو خانوم معلمت به دفتر مشقت برچسب صد آفرین بزنه :>

حیف مدیری وگرنه بت میگفتم کی بم خانوم معلم برچسب 100 آفرین میزنه |:
Aiden Pearce
._.
بگـو :v

زشت میشه 
ولش مهم اینه جوابش رو همرام دارم  Big Grin
گفتگوی آزاد نسخه 244 328
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
علی هیت من اون قسمتش که داری بازی میکنی :|
easy بازی کن :|
سرویس میشی (:
من که همون 360 هم نزاشتن بخرم فعلا :/
دارم خودمو خفه میکنم ببینم میزارن یانه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 244 328

سپاس شده توسط Aiden Pearce
(20-06-2015، 19:05)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2015، 19:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_d2dae.png

عآخـش همتونمـ +--(^_^)

اون لینک گوگل چی بود ؟ 
عکسهای ؟ ؟  25r30

اگه میدونـستمـ به اونمـ شک میکُنید سـانسورش میکردمـ ! :|
خوب بایییییی

شب خوش

صاعاتتان مقبول درگاه الهی

من برم که الا اینجا فش می کنم

مامانم با خاک انداز باس بیاد جمم کنه

خخخخخ بای
(20-06-2015، 19:09)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هیت من اون قسمتش که داری بازی میکنی :|
easy بازی کن :|
سرویس میشی (:
من که همون 360 هم نزاشتن بخرم فعلا :/
دارم خودمو خفه میکنم ببینم میزارن یانه

دادا منم باشم بت شک میکنم 
ایکس باکس وان اگر به نت وصل شی واست فیلم میاره 
توهم که وضت خرابه  Big Grin
هیتمن خیلی بازی باحالیه از للحاظ صحنه هاش میگم  Big Grin
(20-06-2015، 19:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2015، 19:05)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2015، 19:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_d2dae.png

عآخـش همتونمـ +--(^_^)

اون لینک گوگل چی بود ؟ 
عکسهای ؟ ؟  25r30

اگه میدونـستمـ به اونمـ شک میکُنید سـانسورش میکردمـ ! :|

ناموسا خیلی بی ادبی 
بی تربیت 
گفتگوی آزاد نسخه 244 328
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ( lιεβ )
من برم کوفت بخورم ._.
فعلا (..)\
گفتگوی آزاد نسخه 244 328

(20-06-2015، 19:10)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب بایییییی

شب خوش

صاعاتتان مقبول درگاه الهی

من برم که الا اینجا فش می کنم

مامانم با خاک انداز باس بیاد جمم کنه

خخخخخ بای

از دختر بعدیه عه عه عه عه 
مشقاتو نوشتی ؟  kaffe2
گفتگوی آزاد نسخه 244 328

(Aiden Pearce)
خخخخخخمن و همه میشناسن :v
کسی از اون نظر کاری نداره Big Grin
گفتگوی آزاد نسخه 244 328

(20-06-2015، 19:11)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم کوفت بخورم ._.
فعلا (..)\

خدافظ دادا 
این امیرم تا منو بن نکنه ول کن نی 
بدرود همگی 
گفتگوی آزاد نسخه 244 328

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
LOL ! (: ..

شوخی کردمـ :|

اون بآلایی سمـت رآس کِ سآنسور کردمـ یِ انجمـن دیگه بود کِ توش عضومـ !

اون 2 تـآ سمت چپمـ اگه دقت کُنی عکس اینستآ گـرام ! :|

اون عآکس هآی .. عکس هـای اینستاگـرامی ! :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 126 مهمان