امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(05-02-2014، 18:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×
کوفت بگیری>___<
میمردی یکم زود تر آن شی!
تازه الان آن شدی که من دارم میرم؟>_<
بشکنه این دست که نمک نداره>_____<
گــفـتگـوے آزاد【77】 32
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mr.Robot
آگهی
(05-02-2014، 18:57)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــــــاهای دخدرا خیلی بدیـــــــــنcrying

هــمینو بــگو .. |: اییشـــش!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 32
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *Nafas*
(05-02-2014، 18:57)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چي شدع باعا؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!

چرا!؟ |:

ایمان خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 32
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
تارا دیدی چه نظر خوبی برات نوشتم؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، armin van buuren
خدآفظ !
تآرآ
ایسآن
فآطمه
لیلا
هلن
امیر هم استآنی ! Tongue
عرفآن
نفس
مهرآور
ایمآن ! Dodgy
و ....... بقیه !
گــفـتگـوے آزاد【77】 32
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، armin van buuren ، Brooklyn Baby ، இFATEMEHஇ ، Mr.Robot ، ERF@N ، *Nafas*
(05-02-2014، 18:58)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:56)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما رفتیم خدافس

بای بای عسیسم
و ممنون که اصن محل ندادی
نه به خدا من که بی محلی نکردم.کردم؟Sad
خدایا
کمی بیا جلوتر...میخواهم در گوشت چیزی بگویم...!
این یک اعتراف است...
من بدون او دوام نمی آورم...حتی تا صبح فردا...!.!

(05-02-2014، 18:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــمینو بــگو .. |: اییشـــش!!!
خخخخخخخخخخخخ
يني تودخترنيستي؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط armin van buuren ، T A R A
(05-02-2014، 18:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:56)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:52)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T_T هـوف !

واقعا کسی نی به من کمک کنـه!؟ T_T

واقعـاً کـه هـآ واقعـا T_T !!

این همه بهشون سپـآس بـده آواتـار بـده بـراشون از خـود گـذشتگـی کـن . . T_T آخـرش هم یـه تف سـربـالـا هم بهمـون نمیـندازن !! T_T واقعا که ! . .

نچ نچ نچ نچ . . /:

چیـــع عسیســــــم؟؟؟؟؟؟؟
فقط نـــگو هیچیــــ ک ....
بیخی چیــــــــــــــــــــشدع؟؟crying
بلدی وب درست کنی!؟ /:

من بلدم
از کدومشون؟!
بلاگ اسکای یا فا یا پرشین؟!

وییی جون آیسان!؟ ^_^ فدات عزیزم !!

بلاگ فا !! (: !!

(05-02-2014، 18:56)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:52)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T_T هـوف !

واقعا کسی نی به من کمک کنـه!؟ T_T

واقعـاً کـه هـآ واقعـا T_T !!

این همه بهشون سپـآس بـده آواتـار بـده بـراشون از خـود گـذشتگـی کـن . . T_T آخـرش هم یـه تف سـربـالـا هم بهمـون نمیـندازن !! T_T واقعا که ! . .

نچ نچ نچ نچ . . /:

چیـــع عسیســــــم؟؟؟؟؟؟؟
فقط نـــگو هیچیــــ ک ....
بیخی چیــــــــــــــــــــشدع؟؟crying
بلدی وب درست کنی!؟ /:

اگــه بگـــم نــع فوحش نمیــــدیع؟^.^

نع باو دیونه خخ ^_^

خب باشه بگو
............... .blogfa.com
 سپاس شده توسط armin van buuren ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 18:57)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:55)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چـــه خَبَرهـــــــــ!!!
عجبــ خر تو خریـــــــــه!؟!

اگه فهمیدی به ما هم بگو منم کلاغ خبر چینم
غااااااااااااااااااررررررررر غااااااااااااررررررررررررررررررررررر

الان من دقیقا نفهمیدم کی با کی میحرفه.؟!!.......ینی الان تو با من بودی؟؟!؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان