امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 19:17)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:15)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:13)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام (:

سلام تاراییی
خوبی؟):

نــع |:
تـو خــوبی؟(:

افتضام):
چه خبر؟
چرا روز تولدت حالت خوب نیس عزیزم؟

ســلامتی !!
بــد شــانسیه|:
عزیزمــــHeartـــــــ
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
سلــــــــــــــــــــــآم
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
کسـی نی ؟؟

پ برفتـم ... بای
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 19:17)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ

صادق،شوهرت اومد .. Angel
من برم دستشویی بازم فکر کنم راحت ترم...ggre
Big Grin

شوهرش داره میره !
زنش شآم درس نکرده ! Big Grin

خدافظ ! Big Grin
پس منم برگشتم.. Angel

شآیدم بمونم یه فصل زنمو بزنم ! Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 32
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، sjmmc ، !~IмДи~!
ﻫﺮ ﭼﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ
ﺷﯿﺶ ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﺎﯼ ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺨﺮﻡ که ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺑﺸﻢ
ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺟﺎﯾﺰۀ ﭼﺎﯼ ﻣﺤﺴﻨﻪ !
ﮐﻤﺮﻡ ﺷﮑﺴﺖ !
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 19:15)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر؟

هیچی

تو چه خبر؟

یه مدت نبودی ! ! ! !

شایدم بودی م نمیدیدم -__-
هیچی
من کم میام ولی فکر کنم توام کم میای...
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، !~IмДи~!
تارا یع چیز عجیب تو قبلا مگه پنهان نبودی0_0
 سپاس شده توسط T A R A ، !~IмДи~!
سلـــآم...(:
 سپاس شده توسط T A R A ، Adl!g+ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، !~IмДи~!
(23-01-2014، 19:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:17)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ

صادق،شوهرت اومد .. Angel
Big Grin

شوهرش داره میره !

خدافظ ! Big Grin
پس منم برگشتم.. Angel

وایسا برم کمربندو بیارم .. Angel
Big Grin
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، !~IмДи~!
(23-01-2014، 19:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ

صادق،شوهرت اومد .. Angel
Big Grin

شوهرش داره میره !

خدافظ ! Big Grin
پس منم برگشتم.. Angel

اینم واسه من آدم شده حالا!! بیا برو گم شو ببینم! :|
Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان