امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(07-05-2021، 21:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 21:33)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیر نمیشه

راست میگی دیر میشه
همین الان برو بش فکر کن زود تند سریع
چرا این قدر عجله؟آهسته رو 
Telegh_01
آگهی
چ سخت×.×
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(07-05-2021، 21:43)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 21:40)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لو رضا مایرضا حتی لو ترشگین راسچ
العیون طاستین عسل
الرموش سفیفه
و ابیض
و معانیه حلوا
حسنه ماعده ولا وحده من هذن232

بس واحد ایعاین الشعرا عده اثنین ریلین بعد اثنین هم یاخض و یرکض یبتعد من ذاک الجو:/
حسنه و گَفت:/

تعبتی روحچ گلب ^^^^
گفتچ مرت ابو البن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
(07-05-2021، 21:44)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 21:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلامتی
کپیدیم تو خونع درس میخونیم:/
شما چیکارا میکنی؟:/

منم دقیقا همچنین ب اصافه بیماری Big Grin
هنوز خوب نشدم فک کن

بعد از کنکور باید زورکی منو بیارین خونه :/
انقد میرم ددر ک تلافی این یه سوالو قشنگ دربیارمTelegh_01

(07-05-2021، 21:44)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگی دیر میشه
همین الان برو بش فکر کن زود تند سریع
Telegh_01

والا گفتم ی وقت تایم کم نیاری:/
به هر حال از من گفتن بود Telegh_01

(07-05-2021، 21:45)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 21:43)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس واحد ایعاین الشعرا عده اثنین ریلین بعد اثنین هم یاخض و یرکض یبتعد من ذاک الجو:/
حسنه و گَفت:/

تعبتی روحچ گلب ^^^^
گفتچ مرت ابو البن

مرض:/
 سپاس شده توسط βάરãɲ
مسلمونا گریع کنید
روشن فکرا گریه کنید
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(07-05-2021، 21:45)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 21:44)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دقیقا همچنین ب اصافه بیماری Big Grin
هنوز خوب نشدم فک کن

(07-05-2021، 21:44)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

(07-05-2021، 21:45)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعبتی روحچ گلب ^^^^
گفتچ مرت ابو البن

وای اره ها
من ک تصمیم گرفتم کلا ی ماهی برم اینور اونور کلا خونه نیام
خدارو شکر ابجیم ازدواج کرده میرم ی هفته خونش پلاس میشم Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

@моои
://// نعملا علیچ
هسه انتی هیچ سوین چه حچیت عله حسنه
بعد ما حاچیچ
:}
(07-05-2021، 21:49)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 21:45)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اره ها
من ک تصمیم گرفتم کلا ی ماهی برم اینور اونور کلا خونه نیام
خدارو شکر ابجیم ازدواج کرده میرم ی هفته خونش پلاس میشم Big Grin

خوبه خوبه
من ک خودم بزرگ خانوادم:////
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(07-05-2021، 21:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسلمونا گریع کنید
روشن فکرا گریه کنید

تو چطوری؟
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Prometheus
(07-05-2021، 21:49)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
://// نعملا علیچ
هسه انتی هیچ سوین چه حچیت عله حسنه
بعد ما حاچیچ

:/
احچی زین و انه هم احاچیچ عدل:/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان