امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

امير رضا حالت خوبه؟|:

ژوژو ..
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ըoφsիīkα
آگهی
(17-09-2014، 23:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:43)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی نوشیکایی

خــوبمــ (:

تو خوبی؟؟

(17-09-2014، 23:43)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:41)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلامـو مگــه میـدن (..*)

شئونات اسلامی رو رعایت کنید..!

-__-

-_____- مــنحـــرفـــ

تو منحرفی |:

من دارم نصیحت میکنم :cool:

درضمن تکرار نشه
نصف بیشتر بچه های اینجا انحرافی دارن -__-
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(17-09-2014، 23:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جی تی ای رو واسه اندروید دانلود کردم |:

(17-09-2014، 23:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بهواین شیوا بکه که رسم اسم گفتگو رو عوض نکنه

(._.)

برای من بلوتوث کن Blushحجم به این چیزا نمیدمBig Grinاقای خرچنگ:|

بچه ها این سبیل داره :{
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ ، Navisa.
(17-09-2014، 23:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:41)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلامـو مگــه میـدن (..*)

نوچ
سلام میکنن :

مقـصودمـ همین بــود |:

چون ماَمـ سلامو میکـنیمـ |:

(17-09-2014، 23:45)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمدونم.بدم خوبم.چیم.فقط میدونم خیلی تنهام

.ــ. آخـــی

چــرا ؟ |:

چی بگم........ولش کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 32
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(17-09-2014، 23:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیتا داره Confused

۲۳۶۰ مگابایت cof
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(17-09-2014، 23:46)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیالی سر کن دنیا دو روزه
اونم بخواد بد بگذره دیگه هیچی به هیچی..

الان یهو میبینی رزی و مرضی هم اومدن :cool:

نـه عزیزم.. اصن داستان سره چیزه دیگـس.. ولش کن دیگه برای من که مهم نی.. ! -_- {آره جونِ عمه مولوکِ بابام +_+ }

رزی.. رو نمیشه پیش بینی کرد .. ! ( :
 سپاس شده توسط Navisa.
چقد سپاس گرفتم سر اون حرفم !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ღSηow Princessღ
(17-09-2014، 23:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بهواین شیوا بکه که رسم اسم گفتگو رو عوض نکنه

(._.)

برای من بلوتوث کن Blushحجم به این چیزا نمیدمBig Grinاقای خرچنگ:|

بچه ها این سبیل داره :{

.__. ... بستگی به موبایلت داره بالا میاره ؟! :| ... .____.

کی ؟ من ؟ .__.
امیررضا .__.* خیلی دوس دارم با ساتور از وسط نصفت کنم ._. نمیدونم چـرآ... ^_^
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡
سلام بچه ها
Big GrinSleepyWink:cool:
:ag54::ag54::ag54::ag54:
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 32
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان