امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

باز شو!

نسخه جدید بزنید دیگه مرض هستیدآ!
مردمو آزار میدید!
اعصابو از تو چوب پیدا کردم مگه!AngryAngryAngryAngryAngry

لعنتی!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 312
آگهی
(13-01-2014، 13:49)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسه یا هنوز میخوای؟
اخجون اواتر پسرونهAngel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(13-01-2014، 13:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تست........!AngryAngryAngry

(13-01-2014، 13:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اون موقع من نبودم!
الان تو داری اینجا خاله بازی میکنی من میدونم محمد دار چکار میکنه که انجمن درس شه!
میخوای پیاماشم بیارم بخونی البته هیچی سرت نمیشه!
حالا از حسود بترک!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برام اصلا مهم نیست
تازه اینو بگم که اسم محمد رو اینجا پیدا کردم ^_^
کو*ت بسوره ((((:
عزیز دلم خودم میدونستم تو لیست دوستام نیس حال نداشتم لینکشو پیدا کنم پیچندمت!
تازه تو فلش همه منو میشناسن مثل تو نیستم که!
قشنگ بسوز باشه!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اگه راس میگی لینکشو بزار ببینم؟
تازشم عزیز دل باباته >_<
حال ندارم پیدا کنم!
محمد ( دستیار ) میگی دیگه!
هردوشون ^_^
هم مدیرکل هم دستیار عاشق ^_^
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(13-01-2014، 13:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد اون موقع رو یادته به خاطر من با یه نام کاربری دیگه اومدی تا ببینی من تورو بیشتر دوست دارم یا محمد که بعد ر****یدم بهت
یادته؟
هآآآآآآآآآآآآآآا
هآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
خوشگل بسوز ^_^
خخخخ مـوج میکـزیکـی ووو9999وووو9999وووو9999وووو999وووو999وووو ^____^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 312
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، † αƖιєη †
(13-01-2014، 13:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد اون موقع رو یادته به خاطر من با یه نام کاربری دیگه اومدی تا ببینی من تورو بیشتر دوست دارم یا محمد که بعد ر****یدم بهت
یادته؟
هآآآآآآآآآآآآآآا
خوشگل بسوز ^_^

مجبورم نکن پیاماتو نشون بدم لیلی!

هآ هآ!

سریع بگو ببخشید!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
تاراع*^_^*
سلام^_-
تو شدی مامانبزرگ مامانم^_^
درسته؟ 0.0
دختر جدید روژی هستم^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
ینی اینارو بزارم تو امضام Confused
 سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(13-01-2014، 13:52)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع*^_^*
سلام^_-
تو شدی مامانبزرگ مامانم^_^
درسته؟ 0.0
دختر جدید روژی هستم^_^

تـآرا کـو؟! 0___0
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 312
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
ایییییییییی مونا اونارو برا من گذاشت کش نری
 سپاس شده توسط MONA-GH
(13-01-2014، 13:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادته؟
هآآآآآآآآآآآآآآا
خوشگل بسوز ^_^

مجبورم نکن پیاماتو نشون بدم لیلی!

هآ هآ!

سریع بگو ببخشید!
تحـدید نـکن جواب بـده ^___^ ووو9999ووو999ووو ||:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ★MoRpHeUsS★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 148 مهمان