امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦

رز و بهار شما فقط دختر منیدRolleyes
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(22-08-2013، 16:33)لادن. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2013، 16:30)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان خفت میکنم
 چرا ¿¡
من باید برم بای |: ⊙___⊙
نرو گشنمه
(22-08-2013، 16:35)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذارین بگم...
مامان : شینا مری
بابا : مشخص نشده
ابجی ها : ندا ... بهار.... سوچلا !!! سوچلا کیه؟
داداش : یکی بود دیگه هیشکی جاشو نمی گیره..
احرین
(22-08-2013، 16:35)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمی خواهر بزرگتمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦ 312

بله اول ندا بعد من بعدم خودت آرمی

(22-08-2013، 16:37)لادن. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت مامان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2013، 16:35)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذارین بگم...
بهار؟هان؟

بهار؟فرزندم؟من تو رو کی اوردم؟

مشکلی نیس

فرزند بیشتر یارانه بیشتر Big Grin 

بیاین بغلم دخی های خوشگلم Big Grin
 سپاس شده توسط ˩öñê˩¥✘ɢïя˩ ، Mason
من مامان وبابا مي خوامcry girl
مامی جونم سوچلا کیه؟ بزرگتره یا کوچیک تره از من؟
(22-08-2013، 16:36)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2013، 16:30)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2013، 16:29)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2013، 16:26)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2013، 16:19)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم خودتیع؟Confused

پس ص یعنی چی؟
من؟من اسمم مریمه دوست عزیزBig Grin
DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
(22-08-2013، 16:26)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2013، 16:25)لادن. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دخترمی خوشکلمShy
♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦ 312 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماماننننننننننننننن
(22-08-2013، 16:26)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مامان ندارم...داداش هم که....هعیSad
ابجی هم ندارمSad

خواهرم
اون مامان منم هست تو ابجیمی ولی من تورو نمی شناسمی کیستی؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من مامان توع؟Huh

باشه دخترم Big Grin

یارانه های شما +یارانه ی گلی خوبه خوبه می ارزه
نقل قول: دنبی چرا ارسالمو ویرایش کنم؟
دنبی؟ دنبی کیه؟

چون ازسال منو پاسخ دادی Dodgy

برو دریگه اورین Undecided
دنبی کیه؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دنبی و لادنی مامانمن=)

بهار با من مشکلی داری؟:|
(22-08-2013، 16:36)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مامان:ندارم
بابا:ندارم
داداش:ندارم
اجي:دوتا دارم:|
کی خوارته
(22-08-2013، 16:37)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرای بزرگم : ندا .... بهار
اهان
(22-08-2013، 16:38)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذارین بگم...
بهار؟هان؟

بهار؟فرزندم؟من تو رو کی اوردم؟

مشکلی نیس

فرزند بیشتر یارانه بیشتر Big Grin 

بیاین بغلم دخی های خوشگلم Big Grin
هان چندتا مامان؟؟؟؟
(22-08-2013، 16:38)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من  مامان وبابا مي خوامcry girl

دخترم بیا

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(22-08-2013، 16:37)لادن. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی من مامی دوم دارم طوری نیس؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا حمید جونم نمیاد دلم براش تنگ شده
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
خواهر ندا؟؟ چند تا مامان داری؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان