13-01-2014، 13:40
(13-01-2014، 13:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیز دلم خودم میدونستم تو لیست دوستام نیس حال نداشتم لینکشو پیدا کنم پیچندمت!
(13-01-2014، 13:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برام اصلا مهم نیست
(13-01-2014، 13:31)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2014، 13:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اناناس
(13-01-2014، 13:24)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشم میاد خودتو به محمد میچسبونی اینم بگم که اولین قدم رو من برای محروم مهرداد گداشتمآآآآآآآآآآآآ
بیشور نفهم نمک نشناس انگل فلش
زرشک تو نبودی خانوم!
میدونی چن بار محروم شد!
اون موقع برکنار شد که همه کارشو من کردم پس لطفا..... اضافی نخور!
میدونی چن بار محمد برای محرومش اول به من گفت؟؟؟؟
دلیل برکناریش چی بود؟ تبلیغ
کی ار کجا فهمید که تبلیغ میکرد؟
من نه احمد
از اونجا به بعد همتون شروع کردین گیر دادن به مهرداد
درضمن قبل ار خراب شدن سایت محمد قرار بود منو مدیر ویژه کنه به جایه مهرداد
اون یکی محمد هم ( دستیار) اونو راضی کردم و شرایط مدیر ویژه هم بهم گفت پس
بیلااااااااااااااااااااااخ
درضمن من تو رو نمیخورم ^_^
خب اون موقع من نبودم!
الان تو داری اینجا خاله بازی میکنی من میدونم محمد دار چکار میکنه که انجمن درس شه!
میخوای پیاماشم بیارم بخونی البته هیچی سرت نمیشه!
حالا از حسود بترک!
تازه اینو بگم که اسم محمد رو اینجا پیدا کردم ^_^
کو*ت بسوره ((((:
تازه تو فلش همه منو میشناسن مثل تو نیستم که!
قشنگ بسوز باشه!