امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 19:55)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَلو مکسی خودتی ؟ :|

بای بای ...

دادا نزن برفتم ...
ایسان بای بای
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
آگهی
(29-01-2014، 19:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـسان دارم برات ... هنوز کــلـ..... این کارو برات نکردم با عکس بدتر ..

چند روز ضمیمه کنم ؟ :|
 سپاس شده توسط Apathetic ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، Albert wesker ، Alijah-1994 ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
(29-01-2014، 19:54)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:53)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن روز پیشام تو مدرسمون دبیر رفته بود پایین یه کار خصوصی داشت ، بچه های شَره کلاسمون رفتن کلاسای دیگرو دعوت کردن تو کلاس ما بعد شروع کردن به خوندن :| !!

شد اکادمی گوگوش .. اخر سر مدیر اومد بالا همشونو پرت کرد تو دفتر ازشون امضا گرفت که من بعد زیر زمینی نخونن ! ^___^ )):

شانس اوردم اون روز خیلی سر حال نبودم وگرنه منم از اون ادماییم که تو اینجور مراسما همیشه حضور دارم ): Big Grin

شما میرید مدرسه یا پیکنیک؟؟؟؟:|
همینو بگو ! ):

من که نیستم ! من تو عمرم فقد 2 بار راهیـه دفـتره مدرسـه شـدم :|
یـه بـآر وختی کلـاس اول ابـتدایی بـودم ، یـه بـآرم کـلاس پنجـم ابـتدایی ! )):
هردوشـونم ب خـاطر ایـن بود کـه سـره کلـآس مونـدم پاییـن نیومـدم وخـتی بـآزرس اومـد بـآلا مونـدم ! ^__^

ولی من بچه خوبیم ! سابقم خط خطی نی ! لااقل تو بیرون .. | :
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:56)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:53)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:49)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:46)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:42)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام................

سلام

آها این شد یه سلام علیک مردونه ی درست حسابی.....
منو در گیر خودت کردی با مرامBig Grin
احوالت چطوره؟

سلام داداش
مرسی من خوبم تو خوبی؟

هی شکر هنوز زنده ام....Big Grin
اسمت چی بود راستی؟Sad

=))
من محمد هستم.همون مکس پین.
گفتم زدم یه چن تا اکانت تراوینو ترکوندم=)
دوست داداشت Shy
یادت اومد داداش؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(29-01-2014، 19:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:55)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَلو مکسی خودتی ؟ :|

بای بای ...

دادا نزن برفتم ...
ایسان بای بای

خدافس |: برو دیگه |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 31
 سپاس شده توسط Adl!g+
(29-01-2014، 19:56)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایمان=)))
نه من مکسی نیسم من عمه مکسی امBig Grin
خوبی چه خبر؟

سلام ..

خوبم ممنون ؛ تو چطوری ؟!

لامصب خیلی کم پیدا شدیا ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker
(29-01-2014، 19:56)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا به نظرم شما شروع کن ! .. ):

این ادما اگه از الان جلوشونو نگیری ، بعدن دیگه میشن سر ب خود ==={{
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+
(29-01-2014، 19:54)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پُشتکآرت بآس آورین گُف .. !!

هم اینوره آب .. هم اونوره آب .. Angel

بدجور قفل کردیا ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:56)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محرومیت دائم بد نی؟؟؟عکس طرفو گذاشته تازه میگه ورش دار تهدیدشم میکنه=)
این خودش از جرائم اینترنتی حساب میشه:|||
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Apathetic ، Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:57)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:56)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:53)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:49)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:46)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

آها این شد یه سلام علیک مردونه ی درست حسابی.....
منو در گیر خودت کردی با مرامBig Grin
احوالت چطوره؟

سلام داداش
مرسی من خوبم تو خوبی؟

هی شکر هنوز زنده ام....Big Grin
اسمت چی بود راستی؟Sad

=))
من محمد هستم.همون مکس پین.
گفتم زدم یه چن تا اکانت تراوینو ترکوندم=)
دوست داداشت Shy
یادت اومد داداش؟

میشناسمت هک*ر
فقط اسمتو یادم رفته بود
حالا کلاس چندی؟؟؟Smile
 سپاس شده توسط Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 133 مهمان