امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

نیایش در باز است بیا تو :ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 31

سپاس شده توسط Adl!g+ ، MONA-GH
آگهی
(21-01-2014، 18:59)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم کتاب بخونم:|
احمد رضا اومد سلام منو بش برسونید:|
بای بای:}

بدجوری عاشقش شدیآ Big Grin

چی داره اخه نردبون؟؟:|
من؟ من؟؟ نع:|

حیف که قراره برادر زنم بشی Big GrinBig GrinBig Grin
ارع ارعShy
 سپاس شده توسط pink lady ، Adl!g+
(21-01-2014، 18:59)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

09198879507

بيا باس شما حالشو ببريدAngel

ش خودته ؟؟؟

اگه ماله خودته تک میزنم بنویس yes

یا اس میدیم ایمان ok?Big GrinBig GrinSleepy
 سپاس شده توسط τοxικ ، Adl!g+
خب خوشبختم احسان :|

ی تعداد خیلی احمقن! :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط τοxικ ، Adl!g+
(21-01-2014، 18:56)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:46)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم
×××
سلام محمد^_^

سلام^ــ-
چطُوری-_^

---
من جدا از اون طرف دخمل تارا^_^
جدا از این طرف دخمل احسان^_-
خوف شد حالا؟

خوبم
تو چطوری
الان بدم سرعتم شوت شد پائین!
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Mohammad 77
(21-01-2014، 18:59)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم کتاب بخونم:|
احمد رضا اومد سلام منو بش برسونید:|
بای بای:}

بدجوری عاشقش شدیآ Big Grin

چی داره اخه نردبون؟؟:|
من؟ من؟؟ نع:|

تو اولی نیستی بانو:||||
 سپاس شده توسط Adl!g+
(21-01-2014، 19:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:59)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

09198879507

بيا باس شما حالشو ببريدAngel

ش خودته ؟؟؟

اگه ماله خودته تک میزنم بنویس yes

یا اس میدیم ایمان ok?Big GrinBig GrinSleepy

اس بده داش سيو كنم شمارتوSmile
 سپاس شده توسط Adl!g+
مهر اور هرروز 5 ساعت زنگ ميزنم
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(21-01-2014، 18:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم این تاپیک تشکیل خانواده بود که صابر اومد درش رو تخته کرد..
یه بار دیگع لازمه..
همه دنبال زن و شوهر و بچه و خاله و عمن:/
سَلـــام...
نیکــُلــاس اِســم قَشَنــگــیه..بچه بودم خــواهرم برام یــه عروسک گرفت اسمـتشو گُذآشتم نیکلاس بعد خرابش کردم اَلــان کــع پــَرَنــده دارم اِســم مرده رو گذاشتَم نیکــلــاس25r30Angel
 سپاس شده توسط Adl!g+
(21-01-2014، 19:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:58)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 18:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستارع سلام (~_^)

سلامع محمدع خوبیع:ا

خوبم
تو خوبی؟ ≧=ʘ‿ʘ=≦

اصن خوبع نیستم اصن حالمع هم بدع بیماری استفراغ گرفتم سه روز نرفتم مدرسه اه :ا

⊙.◎)دیگه حالمو بهم نزن ⊙_☉
 سپاس شده توسط pink lady ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان