امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】

(12-08-2015، 20:02)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 20:01)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی فقط کوییدیچ . پلی استیشنش یه حالی میده که نگو

به این نتیجه رسیدم که از هری پاتر ماهر ترما بازیم بهتره اصا منو باید می بردن بازی کنم نه اون
مگه بازی کوییدیچ هم داریم ؟ اسمش چیه ؟ بگو برم بخرم !!! @_@
من خودم بهترین جستوجوگر هستم ! :d

هویییییییییی جستجوگر خودم تو برو جای فرد بازی کن خخخخخخخخخخخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
سلام .. !
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Cigarettes.at.daybreak ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Apathetic
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1436659077025466.jpg
aah  چرا؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، omidkaqaz ، Apathetic ، ⓞⓜⓘⓓ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
DAZZLING BOY

میشه پی وی تو حداقل برای 10 دقیقه باز کنی؟
کارت دارم
ممنون
صورتي مال دختر جلفاست
بدرد نميخورعق
Heartبه یادت هستم حتی اگر دنیا با تمام ناخوشی هاش سر گرمم کنه Heart
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Cigarettes.at.daybreak ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(12-08-2015، 20:03)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از رنگ صورتي متنفــرمـ ._.

از بچگيممـ بدمـ ميـومد :‌|

شت -_-

همچنیننننننننننننن
(12-08-2015، 20:02)ⓞⓜⓘⓓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 19:56)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید رضا میدونی فرید همینطوری دختر کشه دیگه نیازی به این کارا نداره میفهمی ؟؟؟ 

خوشبحال فريد ك دختر كشه!من دختر كشم ولي لامصب وقت ندارم

عکستو بزار ببینم چه جور دختر کسی هستی
 سپاس شده توسط ⓞⓜⓘⓓ ، FARID.SHOMPET
(12-08-2015، 20:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 20:00)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــــاقـا انقـد از دُخترایی کـ, لبـاس صـــــورتی ُ ســـِـــفیــد میپوشن خوشم میـــــآد کــــ نــَـــــگـــو گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31

گــَــشتمـآ  ن کــ نـَگـشتم  شلـوار سفیــد ُ پیـدا کـردم ولـی صــورتــی Not Found گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31

کــَـسـی بـآ ایـن مـشخـصـات ُ گیـر آوردیـن فـِل فـورت زنگـــ بزنین بهــــ»ـم » گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31

شمـاره تمـآس : 404ER***M7-4 گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31

شلوار صورتی؟ سفید؟ من ترجیه میدم طرف شلوارش مشکی یا جین باشه 
راستی تو خاطرات صورتی منو خوندی؟
عـاره سفیـد صورتی گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31

سفیـد خوبــ اصد گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31 یه خُشگـله بود ساپورت سفید داشت :| موقع امتحانا از سر کوچمون رد شد گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31 اونوقت 

اونوقت من منتظر سرویس بودم برم نهایی گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31 اصن هرچـی خوندم پرید :| تقلب زدم تا 10 شدم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 31

صورتی مثـــــ ِ این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
20151407944773851511439279264

ن نخـوندم :| 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sober
خداحافظ
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، ✓SHINE AGAIN✓ ، FARID.SHOMPET
وای خدایا من چقدر درخواست دوستی داشتم ! O_O
 سپاس شده توسط Apathetic ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، FARID.SHOMPET ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو و بحث آزاد(کشتی کج)
  سوال آزاد
  سوال آزاد
  【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】
  " گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "
Big Grin گفتگوی آزاد نسخه ی 270
  اتاق عاشقی عاشق هر شدی بیا دلیلشو بگو راحت باش ورود آزاد
  ژنتیک از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نی
  ایدز از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لزوم بازبینی برای تغییرات صورت گرفته در این صفحه.نم
  گلبول سفید از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان