امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 13:46)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید دیوونس -_-

اگِ من مدیر بودم یه پنج تومن شآرژ میدادن یآرو رُ مدیر ارشد میکردم :>
تو دیه زیادی بدبختی!

نقل قول:
نظرم عوض شُد .. من میخوآم پسر بآشم :|
مطمینی؟ من گزیوین ام ها!
شآرژه .. کم چیزی نیس :|

من بِ کُل مدیریتُ فرآموش کردم 4fvf
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 31
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
آگهی
(01-08-2015، 13:44)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wink
من 14 سالمه فک کنم واس این سن خوب باشه 

14 ساله ای :|||||||  :4fv:

عـالیه :|  p345

همینو تا سن 17 بزن Big Grin 

بای عشقیـا تا شب Big Grin 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн ، Aiden Pearce ، # αпGεʟ
چه قد ملت عجیب شدن! حاضرن 15 تومن و حتی 30 تومن شارژ بدن ولی ماچ ندن! انگار به طرف میگی بیا زنا کنیم!
kaffe2
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، ρѕуcнσραтн ، omidkaqaz ، # αпGεʟ ، Aiden Pearce ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(01-08-2015، 13:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قد ملت عجیب شدن! حاضرن 15 تومن و حتی 30 تومن شارژ بدن ولی ماچ ندن! انگار به طرف میگی بیا زنا کنیم!
kaffe2

فرهنگ ج.ا cof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
(01-08-2015، 13:52)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

فرهنگ ج.ا cof

ها؟!  Confused
فوش میدی؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mason ، ρѕуcнσραтн ، # αпGεʟ
(01-08-2015، 13:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

لپ هآم افتآده میشن :hiccp:

الته امیدوآرم منظورت لپ بآشه Confused
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
سلام به همه عزیزان
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Aiden Pearce ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
نقــل کوتاه |:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
(01-08-2015، 13:50)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:44)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wink
من 14 سالمه فک کنم واس این سن خوب باشه 

14 ساله ای :|||||||  :4fv:

عـالیه :|  p345

همینو تا سن 17 بزن Big Grin 

بای عشقیـا تا شب Big Grin 

Big Grin

kaffe2

بحث سر یهعمر زندگی ها
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(01-08-2015، 13:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:52)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

فرهنگ ج.ا cof

ها؟!  Confused
فوش میدی؟

فرهنگ اسلامی :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان