امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

(15-06-2015، 15:46)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:40)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:34)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی ازدواج کردین ؟ کی بچه دار شدین ؟! کی بچه از مادرش بزرگتر شد ؟ |: 
خانواده ی عجیبی هستین |: مدرن فمیلی ._.

از این فیلمـ ـا هستش ـآ ^_^ 

پسره و زنه بآهم ازدوآج میکنن -- > من ُ آرین ._. ( 1 سآل پیش مزدوج شُدیمـ ._. )

بعد پسره و زنه بچه دار میشن ! --> ی دختر یِ پسر .. آهنگ و سوسوش ._.

بعد , بعد از چند سآل پسره مآدرو پدرشُ پیدآ میکُنه ^_^ ! ( دنآت ُ فریمآ :| )

و بعد داستان به خوبی ُ خوشی تموم میشه ._.
مث فیلم هندی .-. اخرش سوسوش میره از پدرش انتقام میگیره که ترکش کرد |: !
بعد عاشق میشه خودشو در دریا غرق میکنه :V 
got father :>>

نَ -_-

سوسوش زن میگیره بچه دار میشه بعد مامان بزرگشُ بآبآ بزرگش میمیرن .-.

بعد بزرگ میشه .. منو آرین میمیریمـ .. بعد سوسوش ور شکست میشه .. خودکُشی میکنه .. و بعد دوباره بچه سوسوش ازدواج میکنه بعد میمیره ! :||||||||||||||||||||||

کلا هیچ پآیان خوبی نداره ._.

البته اگه بخوآیمـ ادامه بدیمـ :|

مــآلم وسط دآستــآن یهـو غیب میشیم هیجـآن انگیز میشه ._. =|

من این زندگی ُ شباهت دادمـ به زندگی علی ُ جمیله :|

تازه وسطشمـ میخآستمـ بگمـ زن سوسوش هنگآمـ زاییدن میمیره ._.

کِ دیه گفته سوسوش دق میکنه .. دیه شباهت ندادمـ :|||||||||| !

(15-06-2015، 15:48)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:40)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:34)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این فیلمـ ـا هستش ـآ ^_^ 

پسره و زنه بآهم ازدوآج میکنن -- > من ُ آرین ._. ( 1 سآل پیش مزدوج شُدیمـ ._. )

بعد پسره و زنه بچه دار میشن ! --> ی دختر یِ پسر .. آهنگ و سوسوش ._.

و بعد داستان به خوبی ُ خوشی تموم میشه ._.
مث فیلم هندی .-. اخرش سوسوش میره از پدرش انتقام میگیره که ترکش کرد |: !
بعد عاشق میشه خودشو در دریا غرق میکنه :V 
got father :>>

نَ -_-

سوسوش زن میگیره بچه دار میشه بعد مامان بزرگشُ بآبآ بزرگش میمیرن .-.

بعد بزرگ میشه .. منو آرین میمیریمـ .. بعد سوسوش ور شکست میشه .. خودکُشی میکنه .. و بعد دوباره بچه سوسوش ازدواج میکنه بعد میمیره ! :||||||||||||||||||||||

کلا هیچ پآیان خوبی نداره ._.

البته اگه بخوآیمـ ادامه بدیمـ :|
من میتونم ببینم بچه ی سوسوش به خاطر تجاوز اعدام میشه ! |: ._.

ولی وختی اون اتفاق میفته پلیس میگه باید مدرک نشون بدی :||||||||!

ولی مدرک کِ پیدا نمیشه .. ._. پس آزاد میشه دیه .____. !
 سپاس شده توسط an idiot ، Mr.Robot
آگهی
(15-06-2015، 15:44)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:43)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:40)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و بیتــآ =|

(15-06-2015، 15:38)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:35)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتر ._. یکم بی عآطفس نسبت به زن و بچش خرجی هم نمیده مـآمـآنم منو تـو جـوب بزرگ کرد ._. ولـی خب ..

اینـآش :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=73258

._.
من پدر برزگ خانواده شدم ؟ :|

مادربزرگ کیه ؟ :V 

اروآح عمت تـو نمدونی .-.
حتما رزیه نه ؟ |:
یه جـوری میگه رُزیه ... :|
بعله Confused

ببین پسرم تـو به بـآبـآی مـآمـآن بزرگت نری =|
نوه ی من نه از پدر مادرش بلکه از پدر بزرگ و مادر بزرگش هم بزرگ تره ! ._. دیگه اخرشه ! |:
 سپاس شده توسط an idiot
هیم
 فیلم تموم شد؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، an idiot ، ( lιεβ )
(15-06-2015، 15:50)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:44)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:43)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:40)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و بیتــآ =|

(15-06-2015، 15:38)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پدر برزگ خانواده شدم ؟ :|

مادربزرگ کیه ؟ :V 

اروآح عمت تـو نمدونی .-.
حتما رزیه نه ؟ |:
بعله Confused

نوه ی من نه از پدر مادرش بلکه از پدر بزرگ و مادر بزرگش هم بزرگ تره ! ._. دیگه اخرشه ! |:

سـوشـول چندسـآلته ننه ؟ =|

الـآن خیتت میکنم ._.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-06-2015، 15:50)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم
 فیلم تموم شد؟

فصل دومم داره :> :V !
سلام بر ملّی و پرنسس دکتره

دنات کجاس
دنات بیا برو سوالای جدیدمو ج بده

ینی نابود شده انقد ازش سوال پرسیدم
گفتگوی آزاد نسخه 244 31
 سپاس شده توسط Mr.Robot
دیه چه خبر؟؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

گفتگوی آزاد نسخه 244 31
کلا خیلی دوست دارم برینم به داستانتون =)
خب زندگی من چی شد اخر؟
می افتم تو دریا؟
زنم تو زا می میره؟
بچم متجاوز میشه؟ 
من بر شکست می شم؟
خودمو می کشم؟

تکلیف منو معلوم کنید
(15-06-2015، 15:50)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم
 فیلم تموم شد؟
فیلمهندی دوست نداری ؟.-.
پسکره ای ._. میخوای مثل بروسلی تو تابوت از بالای هلیکپتر بیفتی پایین بمیری ؟ |: 
 سپاس شده توسط an idiot ، ss.mu
(15-06-2015، 15:51)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2015، 15:50)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و بیتــآ =|

اروآح عمت تـو نمدونی .-.
حتما رزیه نه ؟ |:
بعله Confused

سـوشـول چندسـآلته ننه ؟ =|

الـآن خیتت میکنم ._.

نا قابل 16
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Mr.Robot ، an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 203 مهمان