05-03-2012، 15:18
من كه يه نگاه انداختم بد نبودش ولي شلوغ بودش
دركل از شكلكاش خوشم اومد
لوحي هم كه گرفته بخاطره پاچه خواريش بوده !!
دركل از شكلكاش خوشم اومد
لوحي هم كه گرفته بخاطره پاچه خواريش بوده !!
|
پیشنهادات |
|||||||||||||||||||||||||||||
05-03-2012، 15:18
من كه يه نگاه انداختم بد نبودش ولي شلوغ بودش
دركل از شكلكاش خوشم اومد لوحي هم كه گرفته بخاطره پاچه خواريش بوده !!
05-03-2012، 15:22
من یه پیشنهاد دارم آقا پویا :
پیشنهاد میکنم جواب پیاممو بدید باور کنید توش بمب نذاشتم که وقتی بخونید منفجرتون کنه ![]() منتظر جوابتونم
05-03-2012، 17:44
ی جا برای چت درست کنین
![]()
چت روم در صفحه ی اصلی قرار دارد ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com
05-03-2012، 20:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-03-2012، 20:31، توسط a beautiful lie.)
(05-03-2012، 15:18)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نظره من یکی از سایتای بی نظیره از نظر مدیریت بسیار بسیارقویه و تو تاپیکاش هیچ اشکالی بوجود نمیاد بله این حرفتون غیره منطقیه! (05-03-2012، 17:46)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمیدونم چرا شما موضع گرفتین به نظره من اینجا سایت خوبیه محیطش سالمه و تیم مدیریتیه خوبی داره قبلا گفتم اینجا واسه اطلاعاته بازی بسیار خوبه ولی میتونه ازنظر فانو اینجور چیزام پیشرفت کنه و بهتر از اینی که هست بشه من به عنوان نمونه یه سایت معرفی کردم که میشه ازش واسه ساختن یه فلش خور موفقتر استفاده کرد،الگو قرار دادن یه سایت دیگه نشانه ضعف نیست چه بسا بعد مدتی اینجا پیشرفته تر و بهتر از اونجا بشه شرمنده که تاپیکو منحرف کردم
05-03-2012، 20:31
(05-03-2012، 20:22)mahsa_mb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما نظرتون محترمه ولي دليل نميشه كه ما هم كپي پيسته اونا باشيم فرومش جالب بود ولي بعضي قسمت هاش واقعا بدرد نخور بود. مثل همين سايت هايه زير مجموع به نظر من اگه قسمت پزشكي جدا و موضوعات پزشكيه بيشتري داشتيم خيلي بهتر ميشد (فعلا لازم نيست اقدام بشه)
05-03-2012، 20:38
kooch واقعا سایته مزخرفیه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
05-03-2012، 21:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-03-2012، 21:16، توسط a beautiful lie.)
(05-03-2012، 20:38)مرمر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کاربر عزیز لطفا مراعات کنین اینجا جای پیشنهاد دادن درمورد کوچ نیست (05-03-2012، 20:31)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فکر نکنم حرفی مبنی بر کپی پست اونجا زده باشم اون یه طرح بود و یه نظر که میشه با توجه به اونجا قسمت گفتگوی اینجارو پیشرفته تر کرد بازم میگم اینجا سایت فلش خوره و من اجازه ندارم درمورد سایته دیگه پیشنهاد یا انتقاد بدم
05-03-2012، 21:30
به مرور زمان همه چيز خيلي بهتر خواهد شد ولي در حال حاضر سره مديريت (آقا صابر) خيلي شلوغه و چون ايشون تصميم گيرنده هستن و به همون دليل پركاري زياد و نداشتن وقت نميتونن خيلي زود اصلاحات رو انجام بدن
06-03-2012، 13:00
سلام میشه یه سری موضوع درباره ورزش های باستانی یا سنتی بزارین واقعا بش احتیاج دارم.البته با عکس باشه.مرسی. مچکرم.
![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
![]() |
پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400 |