امتیاز موضوع:
  • 113 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیشنهادات

من كه يه نگاه انداختم بد نبودش ولي شلوغ بودش
دركل از شكلكاش خوشم اومد
لوحي هم كه گرفته بخاطره پاچه خواريش بوده !!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط khani_.................. ، ~SoLTaN~ ، .ali.
آگهی
من یه پیشنهاد دارم آقا پویا :
پیشنهاد میکنم جواب پیاممو بدید باور کنید توش بمب نذاشتم که وقتی بخونید منفجرتون کنهBig Grin
منتظر جوابتونم
هر آدمی لبخند خداس ... تبریک به تو که که قشنگ ترین لبخند خدایی....Heart

پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، ...Sara SHZ...
ی جا برای چت درست کنین
Smile
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil
چت روم در صفحه ی اصلی قرار دارد ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، SABER ، poya ، ps3000 ، khani_..................
(05-03-2012، 15:18)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دركل از شكلكاش خوشم اومد
به نظره من یکی از سایتای بی نظیره از نظر مدیریت بسیار بسیارقویه و تو تاپیکاش هیچ اشکالی بوجود نمیاد
بله
این حرفتون غیره منطقیه!
(05-03-2012، 17:46)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چت روم در صفحه ی اصلی قرار دارد ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com
(05-03-2012، 14:58)mahsa_mb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا طرزه قرار گرفتن تاپیکا اشتباهه
مثلا یه نگاه به این سایت بندازین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.koooch.com
نمونه یه سایت موفق که از روی سایتی (هم میهن)گرفته شده که لوح گرفته از وزارت
یه نگاه به نحوه قرار گرفتن تاپیکاش بندازین ببینین چطوریه!!!
ویرایش توسط صابر: سایت خوبیه...
من نمیدونم چرا شما موضع گرفتین
به نظره من اینجا سایت خوبیه محیطش سالمه و تیم مدیریتیه خوبی داره قبلا گفتم اینجا واسه اطلاعاته بازی بسیار خوبه ولی میتونه ازنظر فانو اینجور چیزام پیشرفت کنه و بهتر از اینی که هست بشه من به عنوان نمونه یه سایت معرفی کردم که میشه ازش واسه ساختن یه فلش خور موفقتر استفاده کرد،الگو قرار دادن یه سایت دیگه نشانه ضعف نیست
چه بسا بعد مدتی اینجا پیشرفته تر و بهتر از اونجا بشه

شرمنده که تاپیکو منحرف کردم
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000 ، ...Sara SHZ... ، khani_.................. ، SABER
(05-03-2012، 20:22)mahsa_mb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2012، 15:18)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دركل از شكلكاش خوشم اومد
به نظره من یکی از سایتای بی نظیره از نظر مدیریت بسیار بسیارقویه و تو تاپیکاش هیچ اشکالی بوجود نمیاد
بله
این حرفتون غیره منطقیه!

شما نظرتون محترمه ولي دليل نميشه كه ما هم كپي پيسته اونا باشيم
فرومش جالب بود ولي بعضي قسمت هاش واقعا بدرد نخور بود. مثل همين سايت هايه زير مجموع
به نظر من اگه قسمت پزشكي جدا و موضوعات پزشكيه بيشتري داشتيم خيلي بهتر ميشد (فعلا لازم نيست اقدام بشه)

پاسخ
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، poya
kooch واقعا سایته مزخرفیهConfusedConfusedConfused برین یه نگاه بکنین میبینین وااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییConfusedConfused
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
پاسخ
 سپاس شده توسط khani_.................. ، ps3000
(05-03-2012، 20:38)مرمر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kooch واقعا سایته مزخرفیهConfusedConfusedConfused برین یه نگاه بکنین میبینین وااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییConfusedConfused
کاربر عزیز لطفا مراعات کنین
اینجا جای پیشنهاد دادن درمورد کوچ نیست
(05-03-2012، 20:31)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2012، 20:22)mahsa_mb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دركل از شكلكاش خوشم اومد
بله
این حرفتون غیره منطقیه!

شما نظرتون محترمه ولي دليل نميشه كه ما هم كپي پيسته اونا باشيم
فرومش جالب بود ولي بعضي قسمت هاش واقعا بدرد نخور بود. مثل همين سايت هايه زير مجموع
به نظر من اگه قسمت پزشكي جدا و موضوعات پزشكيه بيشتري داشتيم خيلي بهتر ميشد (فعلا لازم نيست اقدام بشه)

فکر نکنم حرفی مبنی بر کپی پست اونجا زده باشم اون یه طرح بود و یه نظر که میشه با توجه به اونجا قسمت گفتگوی اینجارو پیشرفته تر کرد
بازم میگم اینجا سایت فلش خوره و من اجازه ندارم درمورد سایته دیگه پیشنهاد یا انتقاد بدم
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER ، poya
به مرور زمان همه چيز خيلي بهتر خواهد شد ولي در حال حاضر سره مديريت (آقا صابر) خيلي شلوغه و چون ايشون تصميم گيرنده هستن و به همون دليل پركاري زياد و نداشتن وقت نميتونن خيلي زود اصلاحات رو انجام بدن

پاسخ
 سپاس شده توسط a beautiful lie ، SABER ، ~SoLTaN~ ، poya
سلام میشه یه سری موضوع درباره ورزش های باستانی یا سنتی بزارین واقعا بش احتیاج دارم.البته با عکس باشه.مرسی. مچکرم.Tongue
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Minioni پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان