امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

بريا حال ميكنيا-__^

خدادلتوشادكنه دله يملتوشاد ميكني خخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
امیر؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(14-06-2014، 20:21)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:18)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره تو فیس اینطوری مینویسه..مثه من.میتونی از تارا بپرسی که من سروین هستم یا نه.تازه عکسه خودمو و تارا رو هم میتونم بعدن بذارم!

بعله :|

من تینـام ! خوشبختم (:
تینا؟!
مگ تو مرضی نیسی؟! 0_0

خیر !! تینـآم -_- !
آممم...
:|
بجا نمیارم! :|
من فقط مرضی میشناسم! :|

روانی :|

دوســآم بهــم میگـن تینـآ ...

ولی اسم اصلیم مرضیس !

چون دیگ حوصله قاطی شدنم با اون یکی مرضی ندارم !

فداکاری کردم ک منو ب اون اسمم بگن ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи►
فهمیدم "تینا"
:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ◄Iяαи►
(14-06-2014، 20:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:19)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:15)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـابـا خـالی میبنـده جون خودش ...

خودشـه اومده مـارو اُسکـل کنه ...

به هر حـآلا ایمـان هستم خوشبختم ...

اون پسره amir 330 هم نوکـرمه . کـآری چیزی داشتی اَمر کن برات انجـآم بده ..

:p318: این منم .

اینم امیر 735

خخخخخخ D:

من تورور میکشم ایمانBig GrinBig GrinBig Grin

اوه اوه
چ بوی سوختگی ای |:

بت اجازه میدم خفه شی خوب//؟
من هر شوخی با دوستم میکنم ب تو ربطی نداره
ب قول خودت من ازتن نظر نخواستمن راستی میخواستم لششتو جم کنی بری بفرما هری

من واس حرفات کوچکترین اهمیتی قاءل نیستم
پس تا فردا صب میتونی وز وز کنی
(14-06-2014، 20:23)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| تــــــینا کیه؟!

من -_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 20:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ
نه نه نه نه تنهـام نزارید شُما دوتا S:

cry girl

هیچی خوب پیش نمیره آیس ..

بای
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 20:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:19)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروین ؟ :|

هیمم اسم جالبیه .. ._.

میشه من سرویس صدات کُنم ؟ ._.

آره فرید- رومل هم اینطور منو صدا میزد!میتونید تو ارسالام نیگا کنید!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=91060
نمیدونم چرا محروم شدم!
بــــرو پری !! |: برو !! عمت خره |: !
میخوای تارا اومد ازش بپرسید بعدش هم بگید اون عکسی که با هم تو شمال گرفتیمو بذاره!
الان هم میتونم با این حسابه بیام!میخوای بیام؟
آره تارا هم حتما با صدای بلند میگه چشم گذاشتم |:
خـــ بابا چــرآ میزنی !! فهمیدم تو سرویسی |:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence
(14-06-2014، 20:24)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:19)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:15)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ D:

من تورور میکشم ایمانBig GrinBig GrinBig Grin

اوه اوه
چ بوی سوختگی ای |:

بت اجازه میدم خفه شی خوب//؟
من هر شوخی با دوستم میکنم ب تو ربطی نداره
ب قول خودت من ازتن نظر نخواستمن راستی میخواستم لششتو جم کنی بری بفرما هری

من واس حرفات کوچکترین اهمیتی قاءل نیستم
پس تا فردا صب میتونی وز وز کنی

منم نیستم پس الان خفه میشی دیه درسته؟
میشه من بهت بگم مرضی؟! ):
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان