02-06-2012، 16:55
از مرام این مردم پست دلم گرفت!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
02-06-2012، 16:55
از مرام این مردم پست دلم گرفت!
02-06-2012، 18:11
آی خدا عجب چیزا مینویسین...دل سنگ آب میشه
03-06-2012، 10:14
(02-06-2012، 16:55)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چراصابرجان ؟ نبینم دلت گرفته باشه
03-06-2012، 16:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-06-2012، 17:54، توسط pink devil.)
اولین روز بارانی را به خاطر داری؟
غافلگیر شدیم، چتر نداشتیم، خندیدیم، دویدیم و به شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.. دومین روز بارانی چطور؟ پیش بینی اش را کرده بودی، چتر آورده بودی، و من غافلگیر شدم، سعی می کردی من خیس نشوم، و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود... و سومین روز چطور؟ گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری، چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد... و .... و ... و ... و ... چند روز پیش را چطور؟ به خاطر داری؟ که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم ... ...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم، تنها برو .....
03-06-2012، 22:43
(02-06-2012، 16:55)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صابر جون بگو کی بهت حرف زده برم شَتَکِش کنم
04-06-2012، 9:48
کجاست لحظه دیدار ...
میان بغض ،،، سکوتی از جنس فریاد است ... بیا ،،، که دیده ، تو را آرزوی دیدار است ... اما !! مولا جان ... ترسم که بیایی من آنروز نباشم .... !!!
تمام دنیــــــــــا هم که بگویند تو مال من نیستی بــــاز هم این دل زبان نفهــــــم بهانه ات را میگیــــــرد.....
04-06-2012، 10:21
خيلي ديره وقتيكه تازه مي فهمي اونيكه از همه ساكت تر بود
بيشتر از همه دوستت داشته...... ولي تو حواست به شيرين زبوني يه عشق دروغي بوده!!!!!
04-06-2012، 11:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-06-2012، 11:20، توسط niloofar kh.)
دلم برای روزهایی تنگ است
که می دانم دیگر باز نخواهند گشت ، برای چیزهایی که دیگر هیچ گاه به دست نخواهم آورد ، برای انسانهایی که دیگرحضورشان را احساس نخواهم کرد ، برای فرصتهایی که دیگر هیچ گاه تکرار نخواهندشد دلم تنگ است دلم برای روزهایی تنگ است که می دانم دیگر باز نخواهند گشت ، برای چیزهایی که دیگر هیچ گاه به دست نخواهم آورد ، برای انسانهایی که دیگرحضورشان را احساس نخواهم کرد ، برای فرصتهایی که دیگر هیچ گاه تکرار نخواهندشد دلم تنگ است
محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم
آنچه را که اسمش غرور گذاشته ام برایت به زمین بکوبم... احساس من قیمتی داشت که تو برای پرداخت آن فقیر بودی ...[color=#9400D3]
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |