امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(08-04-2014، 14:21)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:14)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
آری ^ـــ^ !!!
تبــریـــک مـــیــگــم ^_^
مــبــآرک بــآشــه (:

چی کنیم حالاع ؟:\
باید کار خاصی بکنیم ؟! |:
آگهی
(08-04-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:20)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ
دوستان دیروز دوتا دختر دوست هم بودن داشتن باهم حرف می زدن یکی از دخترا به دوستش گفت مبارک باشه منم به دختره گفتم مبارکت باشه اون دوستش که گفته بود به من گفت مبارک توم باشه منم گفتم ممنون یکم دور شدیم بعد برگشتیم همون دختره بازم گفت مبارکت باشه منم هیچی نگفتم سبکش کردم یه حالی داد با دوستم هی می خندیدیمBig Grin

الان چی شد ؟ |:
اولین روز مدرسه بعد عید تو زنگ ریاضی بودیم دبیر داش سوالا رو مینوشت پا شدم گفتم دبیر ... ! منو دید گف ها !!
گوشیو در اوردم گفتم بگو سیــــــب (((((: یه عکس گرفتمBig Grin 3 نمره انظباتم کمید |: گوشیمم الان دس مدیره |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:

اوه اوه چه جرئتی داری کاشکی جرئت تورو داشتم ولی مطمئن باش نمیخونه اس هاتو|:
از کجا میدونی ؟ |:
این چیزی نیس خاطره های بد ترم دارم مث دانلود فیلم **** از کامپیوتر کلاسمون Big Grin
سر دیدن فیلم گرفتنمون |:
قلیون تو اردو |:..
.....

من با خود معلم کنار هم فیلم **** دانلود کردیم یه حالی می کرد تازشم با یکی از معلما مون که جوونه می ریم دختر ب***
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Mr.Robot
(08-04-2014، 14:25)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی جونم(; سلاااامممممم!!!

سلام

خدافظ
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(08-04-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:20)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ
دوستان دیروز دوتا دختر دوست هم بودن داشتن باهم حرف می زدن یکی از دخترا به دوستش گفت مبارک باشه منم به دختره گفتم مبارکت باشه اون دوستش که گفته بود به من گفت مبارک توم باشه منم گفتم ممنون یکم دور شدیم بعد برگشتیم همون دختره بازم گفت مبارکت باشه منم هیچی نگفتم سبکش کردم یه حالی داد با دوستم هی می خندیدیمBig Grin

الان چی شد ؟ |:
اولین روز مدرسه بعد عید تو زنگ ریاضی بودیم دبیر داش سوالا رو مینوشت پا شدم گفتم دبیر ... ! منو دید گف ها !!
گوشیو در اوردم گفتم بگو سیــــــب (((((: یه عکس گرفتمBig Grin 3 نمره انظباتم کمید |: گوشیمم الان دس مدیره |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:

از کجا میدونی ؟ |:
این چیزی نیس خاطره های بد ترم دارم مث دانلود فیلم **** از کامپیوتر کلاسمون Big Grin
سر دیدن فیلم گرفتنمون |:
.....

یا خدااااااا!
این چقد شرهههههه!!!
(08-04-2014، 14:23)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَمیر گوشیت رَمز ندارع|:

داشت گرفتم |:
دو روز قبل اون اتفاق |:

(08-04-2014، 14:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امــیــر آهــنـــگ { پـــِــر**د }شـآهــیــن رو گــوش دآدی؟ {:

اره بــابآ ((((:
تو هم که حتی توی این شرایتم (((((:ی
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

خخخخخخ

الان چی شد ؟ |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:
خیلی خیلی لایک ^_^
 سپاس شده توسط Mr.Robot
مررررضوووو :\

نمیدونم رکی :\‌من تجربه ندارم!!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(08-04-2014، 14:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــورآ cry girl
بــیــآ بــخــلــم ):
گــریــه نــکــن /:

اومدم رکی ):
مگع هدیه دوست صمیمیت نبود؟ |:
چــرآع -_-
آخ -_-
داغ دلمو تازه کردی -_-
هدیه بهترین و جون جونــــــــــــــــــــــی ترین دوست من بود -_-
همه چی رو میدونست -_-
همه چی بهش میگفتم و بهم میگفت -_-
تو همه جا -_-
هم اونجا که خودت میدونی هم اینجا هم یه جایه دیگه -_-
ولی رفت cry girl

اشکال نداره یه روز برمیگرده /:

تو اونو داشتی ولی من همه ی زندگیم رو حبس میکنم -___-
نورا -_-
می خوای من دوست صمیمیت باشم ؟! -_-
اصــلــا می خوای دخترم باشی ؟! {:

مامان دارم ^__^
تو بشو مادرخوندم اون نیس تو باشی اگع میخوای [:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

خخخخخخ

الان چی شد ؟ |:
اس ها رو بخونه بیچارم |:

از کجا میدونی ؟ |:
سر دیدن فیلم گرفتنمون |:
.....

مگع بیکار بشینع همع اینارو نیگا کنع ؟
خودش اینقدر کار دارع کع فقط کم موندع تو گوشی شما هم بگردع |:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 31

سپاس شده توسط Mr.Robot ، ★~Ѕдула~★
نیایش مرد -_-
بلع مهشید زودی بگو برم درسامو بخونم؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان