امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(19-01-2014، 21:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:57)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:48)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیر کاکائو تو یخچال خیلی بهم چشمک مزد من
هی میگفتم نمیخوامت هی میگفت بیا منو بخور
من خوردم خیلی فاز داد ! Big Grin
آمپولم امشب بهت میزنم بمیری از دست خلاص شم ! Big Grin

میدونستم شیر کاکائومو میخوری توش سم ریخته بودم=))))udo

نع من اول دادم همسترت بخوره خورد ولی نمرد ! Big Grin

همسترم به سم مقاومه =)
من اینقدر روش آزمایشات بیولوژیکی انجام دادم الان یه سگ جونی شده
عمرا با سم بمیره=)))))

پس منو چی میگی منو برم نآسآ روم آزمآیش کردن این همه مردم آزاری رو از کجا اوردم ! ؟ Big Grin

=//// ناسا چیه دیه من خودم تو شرکت آمبرلا کار میکنم=/
رفیقام بهم میگن وسکر=/
من میزنم همسترتو تبدیل به زامبی میکنم=/
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، T A R A
آگهی
(19-01-2014، 20:58)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:57)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:56)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه بهتون سپاس نمیدمDodgy

به جز یکیWink

کــــــــــــــــــی؟

خودش می دونه کیه^_-
حتمی منم دیگه :cool:
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
ممد معدل منو مامان ببینه منو دیگه راه نمیده ! Big Grin
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 309
 سپاس شده توسط T A R A ، Albert wesker
(19-01-2014، 21:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی تارا معدلت چن میشه ! ؟ Big Grin[/b]

20 بدونه 2 |:
خــفه شــو مـن درســم خیلـیم خـوبه!>__<!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Albert wesker
(19-01-2014، 21:02)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:57)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 20:48)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستم شیر کاکائومو میخوری توش سم ریخته بودم=))))udo

همسترم به سم مقاومه =)
عمرا با سم بمیره=)))))

پس منو چی میگی منو برم نآسآ روم آزمآیش کردن این همه مردم آزاری رو از کجا اوردم ! ؟ Big Grin

رفیقام بهم میگن وسکر=/

پس این تارا رو تبدیل کنیم ! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط T A R A ، Albert wesker
(19-01-2014، 21:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me toooooooo^_^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Albert wesker ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-01-2014، 21:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران نباش داداچ خودم قاچاقی میارمت خونهBig Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(19-01-2014، 21:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی تارا معدلت چن میشه ! ؟ Big Grin[/b]

20 بدونه 2 |:
خــفه شــو مـن درســم خیلـیم خـوبه!>__<!

من فقط ریاضی و هندسم خوبه !
پارسال فیزیک هم خیلی خوب بودآآآآ ! Big Grin
امسال بالای 17.5 نمیشم ! Big Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Albert wesker ، T A R A
(19-01-2014، 21:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 21:02)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همسترم به سم مقاومه =)
عمرا با سم بمیره=)))))

رفیقام بهم میگن وسکر=/

زنــتو تبــدیل کــن عــوضی||:

بیچــاره کَســایی کــه زنــه شُــما دوتــا داداشــا شــه||:
 سپاس شده توسط T A R A ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-01-2014، 21:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همسترم به سم مقاومه =)
عمرا با سم بمیره=)))))

رفیقام بهم میگن وسکر=/

قبوله Confuseds32:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Albert wesker ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان