امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

میخوام چن روز گفتگو نیام:|
اگه استقبال بشه نمیام:|
 سپاس شده توسط along boy ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
عکساشونم دارم میخوای بذارم؟
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 307
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-01-2014، 13:23)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سيكتير ميكنمSmile

|: . . . خیلـی کـوری |: خـوشم اومـد از این کلمـه |: :| کـور . .خیلـی بـرازنـدته !! :| !!

(13-01-2014، 13:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:18)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآنـــــــــــــــــــــــــــــ>_<

بلـــــــــع >___< مـن حسـامم سـوتـی نـده !! >__<
چی؟ :|

هیچی . . چیکـآرم داری؟! |: :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 307
 سپاس شده توسط τοxικ ، † αƖιєη †
(13-01-2014، 13:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 13:22)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت بابت لایکایی که کردی 16000 ایول
.......
منم من حسامم
.....
احمد رضا چی شد سارا چی شد

سارا کی هس ! ؟

احمد اونم مثل همه فک کرده من اسمم ساراست من ارامیسممممم
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
و باز هم احمد خفه میشود ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-01-2014، 13:24)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد خودتو به محمد میچسبونی اینم بگم که اولین قدم رو من برای محروم مهرداد گداشتمآآآآآآآآآآآآ
بیشور نفهم نمک نشناس انگل فلشDodgy

زرشک تو نبودی خانوم!
میدونی چن بار محروم شد!
اون موقع برکنار شد که همه کارشو من کردم پس لطفا..... اضافی نخور!Dodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
منم غزل اینا به کجاشون میخوره حسام باشن
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-01-2014، 13:26)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوآتـــآرَم و عَوَض کُنَم..؟

بگینـــــــــــــ :|

بلـع |: بـا فُنت درشت هم ننویس رنگ نوشتتو عوض کن میخوای کورمون کنی!؟ |: بعدش منم میشم مثـل احسان |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 307
(13-01-2014، 13:23)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

سلام
شبـ؛?
آرامیس؟؟پس چرا یوزرت ساراس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان