امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

سلام و سپاس.
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
(24-10-2013، 13:25)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:22)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: T + F = ❤
فرید عاشقه به من نگفته!؟ Huh

Dodgy
(24-10-2013، 13:24)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:21)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتن از کلاس هفتم و راهنمایی می گفتن! این ینی کوچیک هستن.
به رخ کسی نکشیدیم ولی هر کس که میگه بزرگی به عقله اشتباه میکنه. چون ینی خودش رو داره عاقل نشون میده. درحالی که ادم ها عقل خودشون رو نمی تونن بسنجن.

گمشو تا جُفت پا نیومدم رو تخمه چشات Dodgy
اببخشید خانوم. مشکل شما چیه با من؟!

فضولی؟Dodgy

مثلث گلمUndecided

(24-10-2013، 13:27)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و سپاس.
سلام احسان چطوری؟
 سپاس شده توسط Apathetic ، T A R A ، τοxικ
(24-10-2013، 13:26)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2-عشق 3 .. عشق اولشـو شایـد بشنآسی ! ..Angel سحـر بود ! ..

عجـــــب ! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 304
 سپاس شده توسط Apathetic
تارا ..
نسخـه بعدی رو بزن :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط T A R A
پوفففففففففف 
هوای حوصله گرامی گرفت باز fishing

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 304
(24-10-2013، 13:27)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و سپاس.
سلام احسان چطوری؟
[/quote]
داغونDodgy
(24-10-2013، 13:28)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:26)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2-عشق 3 .. عشق اولشـو شایـد بشنآسی ! ..Angel سحـر بود ! ..

عجـــــب ! |:

بآور کـن |:Angel

البـته الان هردوشـون از اینکه روزی عـاشق هم بودن ناراحتن ):

ینـی قدره 100 تا نهنگ از هم متنفرن :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط T A R A
(24-10-2013، 13:29)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و سپاس.
سلام احسان چطوری؟
داغونDodgy
[/quote]
واقعا؟Big Grin
چی شده؟Undecided
 سپاس شده توسط τοxικ
(24-10-2013، 13:30)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:29)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و سپاس.
سلام احسان چطوری؟
داغونDodgy
واقعا؟Big Grin
چی شده؟Undecided
[/quote]
اره واقعاDodgy
ولش كن حوصله ندارم توضيح بدمDodgy
نقل قول: 2-عشق 3 .. عشق اولشـو شایـد بشنآسی ! ..↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 304 سحـر بود ! ..

تاجایی که به من گفته و یادمه با سحر توی فلش اشنا شد و اصن سحر عشق فرید نبود! اون یه دوست دختر بوده که فرید همیشه میگه من توی دوستی با چند دختر اشتباه کردم که یکیشون سحر بود.
به من یه بار گفت یه دختری رو خیلی دوست داره که بیرون بهش شماره داده. دختره عوضی بود. پسر باز بود.

من بهترین دوستشم. فک نکنم شما بیشتر از من بدونی خانوم
نصیحت:با کسی که ارزش نداره حرفم نزن.

سپاس شده توسط τοxικ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان