10-08-2013، 19:00
نفرین...نه ..... بلد نیستم
فقط از صمیم قلب برات آرزو میکنم که
یکی مثل خودت گیرت بیاد.
همین ...!!!
فقط از صمیم قلب برات آرزو میکنم که
یکی مثل خودت گیرت بیاد.
همین ...!!!
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||
10-08-2013، 19:00
نفرین...نه ..... بلد نیستم
فقط از صمیم قلب برات آرزو میکنم که یکی مثل خودت گیرت بیاد. همین ...!!!
10-08-2013، 19:08
همیشه با کسی درد دل کن که دو چیز داشته باشه
یکی "درد" دیگری "دل" غیر از این باشه بهت می خنده ...
10-08-2013، 19:18
بــــــرگرد…
چون من نگذاشتم روی صندلی تو هیچکس بنشیند…. حتی” غـــــــــبار ”
10-08-2013، 20:03
●● بایـَـנ بــِﮧ بـَـعضے ها گــُفت : ●●
●● نــَـﮧ عـَـزیزَم انقـَـנرام بیکار نیستـَـم . . . ●● ●● کـِـﮧ بخوآم حآل ِ تــُـو رو بگیرَمــ ! ●● ●● میشینـَـم ایـלּ جآ پامـُ میذآرَم رو پاهآمــ ●● ●● " ســَــ ـرنوشتــْـ " ●● ●● خـُـوנش נَهـَـنـِـتُ آسـفالتــــ مے کــُـنـِـﮧ ! ●●
10-08-2013، 20:15
من هیچ چیز و هیچ کس را "دیگر"
در این زمانه دوست ندارم"انگار" این روزگار چشم ندارد من و تو را "یک روز" خوشحال و بی ملال ببیند"زیرا" هر چیز و هر کسی را که دوست بداری حتی اگر یک نخ سیگار یا زهر مار باشد از تو "دریغ "می کند پس من با همه وجودم خودم را زدم به مردن تا روزگار دیگر کاری به کار من نداشته باشد
10-08-2013، 20:49
خُــدایـــا!
مَـن دَستـت را خـوانـده امـ... دَسـتت بَــرای مـَن رو شُـده است! تـو سمفـونـی ِ زیبـــای ِ شَکسـتن ِ ایــن دل ِ لَعنتــی را دوستـــ داری! بـــاشـداگـــر تـــو مـی خــواهــی،بــــاشد مـی شِکنــَـــم بــــاز هَــم ، می شنوی!
10-08-2013، 21:01
من زنم ..
تو که مردِ لحظه هایم بودی ، نفهمیدی ...... که این موجودِ لطیف ، کلامش لبریز از عشق ، لباسش آویخته به رویایی ترین دنیای آرامش ، لبانش زمزمه گرِ دوستت دارم ، دستانش پیچکِ پُر مهرِ نوازش ، گیسوانش مخملِ طراوت ، عطرِ تنش نسیمِ شب بویِ یگانه ، وجودش آرامبخشِ دغدغه ها ، و دلـــــــــــــــــــــش ، شکسته ترین بلورِ رهایی بود ، و تو با همۀ مرد بودنت چه ساده هنوز نفهمیدی آنکه در تو امید به زندگی را عاشقانه جیـــــــــــــــــغ میکشید خودش محتاج قطره ای محبت بود و صداقت ....
10-08-2013، 22:14
بـــــی مـعـــرفــت!!!!!!
چـــه کـسـی بــرای عـشــــق بــازی مــا شـعـــر اتــل مـتـل خـواند... کــه پــات رو بـــه ایـن راحـتـــــی از زنــــــدگـیــــــم ورچـیــــدی....
10-08-2013، 22:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-08-2013، 22:24، توسط * Exceptional girl *.)
بگذار بگویند مغرورم
اما من دوستت دارم هایم را دیگر خرج کسی که لیاقتش را ندارد نمی کنم خُــدایـــا! مَـن دَستـت را خـوانـده امـ... دَسـتت بَــرای مـَن رو شُـده است! تـو سمفـونـی ِ زیبـــای ِ شَکسـتن ِ ایــن دل ِ لَعنتــی را دوستـــ داری! بـــاشـداگـــر تـــو مـی خــواهــی،بــــاشد مـی شِکنــَـــم بــــاز هَــم ، می شنوی!
10-08-2013، 22:27
دیدی ای دل عاقبت زخمت زدند ؟! گفته بودم مردم اینجا بدند !
دیدی ای دل ساقه ی جانت شکست ؟! آن عزیزعهد و پیمانت شکست ؟! دیدی ای دل درجهان یاری نیست ؟! دیدی ای دل حرف من بیجا نبود ؟! نوبهارعمر را دیدی چه شد ؟! زندگی راهیچ فهمیدی چه شد ؟! دیدی ای دل دوستی ها بی بهاست ؟! کمترین چیزی که میابی وفاست ؟! ای دل اینجا باید از خود گم شوی ! عاقبت همرنگ این مردم شوی ! | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|