14-03-2013، 12:07
فقـــــط او میدانست،
درد چیست،
فقط من مـیدانستنم،
درمان چیست..
درد چیست،
فقط من مـیدانستنم،
درمان چیست..
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||
14-03-2013، 12:07
فقـــــط او میدانست،
درد چیست، فقط من مـیدانستنم، درمان چیست..
14-03-2013، 13:29
دلم درد میکند.
انگارخام بودن....... خیال هایی که به خوردم داده بود
14-03-2013، 19:38
ﬤستـمـ را بالـآ مـے بـَرҐ و آسمـــاטּ را پاییـטּ مے ڪشـمـ مے פֿـواهــمـ بزرگے زمیــטּ را نشـاטּ آسمـاטּ בهــمـ{!} تــــا بـבانــﬤ گمشـ♥ـבه ے مـטּ نـﮧ ﬤر آغـوش او . . . ڪﮧ ﬤر همیــטּ פֿـاڪ بـے انتهاسـﭞ آنقـבر از ﬤل تنگے هایمـ بـرایـش פֿـواهـمـ گفـﭞ تــــا سُـرخْ شـوﬤ . . . تــــا نـم نــم بگــــریـﬤ . . . آטּ وقـﭞ رهـایـشْ مےڪنـمـ و مے ﬤانـمـ ڪسے هـرگـز نـפֿـواهـﬤ בانسـﭞ غـҐ آטּ غـروب بارانے همـﮧ از בلتنگےهاے مـטּ بــوﬤ{!}
15-03-2013، 8:22
دلتنگ که میشم
میشینم پای سیستم گوشیمو میزارم و شروع میکنم به گوش دادن موزیک چشامو میبنـــدم ، حس ام رو زیر زبونم مزه مزه میکـــنم و ... راهی میشم توی کوچه های خاطرات توی هر کوچه که قدم میزارم ، یاد یکی از خاطره هام میافتم آروم آروم قدمهامو بر میدارم تا مرورشون کنم اگه این خاطرات نبود همین نفسی که به زور بالا میاد ، دیگه بهونه ایی نداشت واسه بالا اومدن
15-03-2013، 12:13
گذشته که حالم را گرفته است..
آینده هم که حالی برای رسیدن بهش ندارم... و حال هم حالم را بهم میزند! چه زندگی شیرینی...!
15-03-2013، 12:29
قــــدر لحـــظـه ها را بــدان ...
زمانــــی مــی رسد ک تو دیگــــر قادر نیستـــــی بگویـــــی : جــبـــــران مـــــی کــنم ...
15-03-2013، 12:52
دخترانـــه هایــــم لطیفند،
با زبری مردانگــــܨܓܨهایت خراششـҳҳ̸Ҳ̸ــــان نده! دخترانه هایم نیاز به مردانگـــܨܓܨ هایت ندارند؛ برو مردانگـــܨܓܨ هایت را با زنانگــــܨܓܨ های یکـܨܓܨ دیگر ارضــا کن
15-03-2013، 13:02
آدم ﻫﺎ را ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ اﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻧﺎ اﻣﯿﺪی ﻣﻦ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ;ﺳﺮزﻧﺶ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺧﻮدم را ﺳﺮزﻧﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﯿﺶ از ﺣﺪ از آن ﻫﺎ اﻧﺘﻈﺎر دارم..
15-03-2013، 14:05
کاش زندگی فوتبال می بود تا خوشی را پاس جدای را شوت وغم را افساید ومحبت را گل میکردیم
15-03-2013، 15:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-03-2013، 15:35، توسط parnia tajik.)
Alone I sit Alone I think, Alone I experience, Alone I cry Alone I reach for the knife, Alone I cut, Alone I watch the blood, Alone I feel the pain. Alone I sit, Alone I think about cutting deeper, Alone I experience my sadness, Alone I cry my eyes out, Alone I reach for the knife, Alone I cut my wrists just a tiny bit deeper, Alone I feel the pain. Alone I m realy Alone,
is one who walks in
when the rest of the world walks out. یک دوست واقعی اونی هستش که وقتی میاد که تموم دنیا از پیشت رفتن. life is a road and you are its passengers so , be careful about the value of your times , maybe you wont be in the road tomorrow زندگی مثل یه جاده است ، من و تو مسافراشیم ، قدر لحظه ها رو بدونیم ، ممکنه فردا نباشیم Live in such a way that those who know you but don't know God will come to know God because they know you چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند به واسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند waite for the one who is constantly reminding you how he cares a bout you & how much lucky he's to HAVE YOU در انتظار کسی باش که بی وقفه به یاد تو بیاورد که تا چه اندازه برایش مهم هستی و نگران توست و چقدر خوشبخت است که تو را در کنارش دارد We spend more, but have less; we buy more, but enjoy it less بیشتر خرج می کنیم اما کمتر داریم، بیشتر می خریم اما کمتر لذت می بریم don't wait until people are dead to give them flower برای دادن گل به دیگران منتظر مراسم تدفین آنها نباشین The hour of departure has arrived, and we go our ways I to die and you to live. Which is the better, only God knows. هنگام جدایی فرا رسیده است. هر کس به راه خود می رود من می میرم و شما زنده می مانید. تنها خدا می داند کدام بهتر است
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|