امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(24-10-2013، 13:17)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:17)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ |:
خدافضAngel
کودوم گوری میری ؟!

نخسـه جدیدو بزن بعـد گمشـوع ! ..Big Grin

بوسسسسسس براتHeart

نمیدونم !

باوشه 10 دیقه دیگه میزنم!

خُربونت Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 303
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
(24-10-2013، 13:17)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:13)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:13)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا شایـان پدربزرگ همـه مـا ! .. با پگـاه خـیلی معدبآنـه صحبـت کـن بآشـه ؟!Sleepy
پگاه کیه؟ من اصن به کسی بی ادبی کردم؟

نقل قول: متولد چندی؟

73
خب من75 هستم انقدر سنتو به رخ نکش واسه بچهاUndecided
نه بی ادبی نکردی من کاریت ندارم فقد سنتو به رخ دوستام نکش بهشون نگو کوچیک چون بزرگی به عقلهUndecided
داشتن از کلاس هفتم و راهنمایی می گفتن! این ینی کوچیک هستن.
به رخ کسی نکشیدیم ولی هر کس که میگه بزرگی به عقله اشتباه میکنه. چون ینی خودش رو داره عاقل نشون میده. درحالی که ادم ها عقل خودشون رو نمی تونن بسنجن.
نصیحت:با کسی که ارزش نداره حرفم نزن.

سپاس شده توسط Apathetic
(24-10-2013، 13:21)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به رخ کسی نکشیدیم ولی هر کس که میگه بزرگی به عقله اشتباه میکنه. چون ینی خودش رو داره عاقل نشون میده. درحالی که ادم ها عقل خودشون رو نمی تونن بسنجن.

گمشو تا جُفت پا نیومدم رو تخمه چشات Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Apathetic
نقل قول: T + F = ❤
فرید عاشقه به من نگفته!؟ Huh

سپاس شده توسط Apathetic
این شایانـم دسـت کمـی از فریـد نداره بـاووو ! ..Angel

کتابیـه اینـم :| بچه مثبـت ..

شایان پسـت ص قبلمـو بخـون تارا پسـت داد مـالـه اون افتاد ص جـدید مالـه مـن موند اون عقب ..

(24-10-2013، 13:22)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآوووووو تازه فهمـیدی ؟Big Grin

تازه ایـن عشق شماره 3ش هسـتش ! :|
خوب، ولی اشتباه...
(24-10-2013، 13:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:21)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اببخشید خانوم. مشکل شما چیه با من؟!

خانوم لونا پستتون رو خوندم. من کتابی نیستم! لفظ قلم اون فرید هست!

چی!؟ عشق شماره 3 ؟ ینی چی؟

سپاس شده توسط T A R A

(24-10-2013، 13:17)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:13)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:13)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا شایـان پدربزرگ همـه مـا ! .. با پگـاه خـیلی معدبآنـه صحبـت کـن بآشـه ؟!Sleepy
پگاه کیه؟ من اصن به کسی بی ادبی کردم؟

نقل قول: متولد چندی؟

73
خب من75 هستم انقدر سنتو به رخ نکش واسه بچهاUndecided
نه بی ادبی نکردی من کاریت ندارم فقد سنتو به رخ دوستام نکش بهشون نگو کوچیک چون بزرگی به عقلهUndecided
من نگفتم خودم عاقلم اینو گفتم که بدونی گفتن اینکه شما چقدر کوچیک هستن حرف درستی نیست هرکس واسه خودش شخصیتی داره و ممکنه ناراحت بشه
 سپاس شده توسط Apathetic
(24-10-2013، 13:22)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy
(24-10-2013، 13:24)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اببخشید خانوم. مشکل شما چیه با من؟!

فضولی؟Dodgy
 سپاس شده توسط Apathetic
1- مـنو لونـا صـدا نکـن . شادیـم ! ..

2-عشق 3 .. عشق اولشـو شایـد بشنآسی ! ..Angel سحـر بود ! ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط T A R A

به اعصابت مثلث باشی دوسی=/
 سپاس شده توسط T A R A ، Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان