امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(19-09-2013، 0:19)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دادا اون کارنامه آخری رو اسکن کن واسم بفرست/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302

kaffe2 اونو انداختم گوشه ی حافظم. اسکنی نی

نقل قول: نظری نه نذری/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302
اخ Big Grin
وا یعنی اشتباه شد Confusedدیشب هم عقدس خانوم نه اقدس خانومConfusedBig Grin
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(19-09-2013، 0:16)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:13)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:10)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کسی هست ب من محل بزاره یا گم شم؟؟؟؟؟؟

دوستات که هستن!

نقل قول: یعنی انقدر کارنامتون خط خطیه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302
نمی دونیم شاید! ولی شما که نمی دونی ما درباره چی داریم گفتگو می کنیم!

پ فکر کردی واس چ دو ساعته مثل جغد دارم شما ها رو نگا میکنم؟؟؟؟؟؟
منتظر بودم همینا بیان!!!!!
هااااااااااااااااااااااااا
میشه واضح تر صحبت کنین
ببین من گفتم برم گم شم یا ن،فرید گفت دوستات ک هستن...خب تا اینجاشو ک فهمیدی....
من خیلی وقته اینا ک داشتن گفتگو میکردن نظری نمیدادم ولی تو روم بودم چون گفتم ی وقت ی چ میگم،قهوه ایم میکنن.ب خاطر همین اون جوابو ب فرید دادم....اکی؟؟؟؟؟؟
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT ، ارتادخت
(19-09-2013، 0:20)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:17)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اونو که همه دارن ولی کارنامه ی هنری...آخ آخ آخ/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302
فریدادامشو خودت بگو اشک جلو چشامو گرفته/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302

باید چی بگم!؟ یکی کاغذی که روش نوشته بودی چی بگم رو برداشته! Undecided

ای باباConfused
اشکال نداره دادا پیش میادSleepy
ولی مواظبِ کارنامه هنریِ باش که اگه اونو بدزدن نابود میشیSleepy
دیدم که میگماااااااااااااااااااا

(19-09-2013، 0:20)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید شومپت وماکان ماکارونی
یاری اندر سپاساتونو نمیبینمIdea

حالا که اون کلمه رو به کار بردی دیگه کلا سپاس بی سپاسDodgy

ماکارونی؟Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا گریه نکنین عیبی نداره اقا ماکان درضمن من با همون کارنا مه ای بودم که شما می گین اقای فرید رومل
اها یه سوال پیش اومد رومل یعنی چی؟ فامیلی خودتونه
راستی یه چی دیگه این جا قهوه نمی دن قلیون می دن حالا شما چه طعمی می کشی 7 8 تا سیب 7 میوه پرتغال تنباکو حالم ندارم کاما بذارم خسته ام ببخشین.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، "SoLmAz RaD"
(19-09-2013، 0:22)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ای بابا/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302
اشکال نداره دادا پیش میاد/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302
ولی مواظبِ کارنامه هنریِ باش که اگه اونو بدزدن نابود میشی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 302

دیدم که میگماااااااااااااااااااا

میگم دارمشSleepy شاید یه روز واسه فرزندانم بگم و نوه هام و همسرم فقط! همین و بس!

نقل قول: نه ممنون من حلوا دوس ندارم
برو به لینک زیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=56311

ابلهDodgy
من دارم خودمو میکشم اونو به دست بیارم اونوقت داری میدی به نوه هات؟Dodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، FARID.SHOMPET ، "SoLmAz RaD"
سلام و علیکم
.
.
.
.
.
.
.
Sleepy
 سپاس شده توسط M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ ، ارتادخت ، PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
(19-09-2013، 0:23)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکارونی؟Big Grin

نهDodgy
عمتDodgy
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، FARID.SHOMPET
بازم سلام !

سپاس شده توسط M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ ، PROOSHAT ، FARID.SHOMPET ، "SoLmAz RaD"
(19-09-2013، 0:25)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و علیکم
.
.
.
.
.
.
.
Sleepy
سلاملیکم
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
خب دوستان من فردا مسافرم
اگه با بنده کاری ندارید برم
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، ارتادخت ، "SoLmAz RaD"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان