امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(05-12-2013، 22:47)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پری!!!
میدونستی یاسی بچه مثبت!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

احمد تو عجب داداشی هستی همه داداش دارن منم داداش دارم
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
کسی نیست ببنده این گفتگو رو بریم جدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟@!!!!!!!!!!!!!!!!!
 سپاس شده توسط ツñ姆ÄrÄñツ ، Shadow of Death
باز دوباره صفحه هنگید>_<

(05-12-2013، 22:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیست ببنده این گفتگو رو بریم جدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟@!!!!!!!!!!!!!!!!!

نع برادر کسی نیســـــــــ غم به دلت راه نده هروقت کچل شدی این گفتوگو بسته میشه
چیه تارا؟من دیگه افسرده شدم مدیر نیشم ععععععععععع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(05-12-2013، 22:49)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:47)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:45)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:44)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:43)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مشآور

چطوری؟

به لطف این احمد رضآ متاسفانه بدم

توچی؟
چرا مگه باز چیکار کرده؟
منم افتضاحم نمیدونم چرا بازم دلم گرفته

هی به من میگه مثبتــــــــــ>_<

اخه یکی نیس به خودش بگه مثبتـــــــــــ>_<

پری اجی چرا دلت گرفته فدای دلت

نمیدونم اصلا یه جوریم
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 301
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ツñ姆ÄrÄñツ
(05-12-2013، 22:54)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:49)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:47)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:45)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:44)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری؟

به لطف این احمد رضآ متاسفانه بدم

توچی؟
چرا مگه باز چیکار کرده؟
منم افتضاحم نمیدونم چرا بازم دلم گرفته

هی به من میگه مثبتــــــــــ>_<

اخه یکی نیس به خودش بگه مثبتـــــــــــ>_<

پری اجی چرا دلت گرفته فدای دلت

نمیدونم اصلا یه جوریم

یه آهنگ بزار البته شاد گوش بده خوب میشی
اره یاسی تو بهترین دادش دنیا رو داری!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 301
تارا تو میتونی کسی رو نویسنده کنی؟؟

زود تر بگو داداشم کچلم کرد ... دو ساعته میخواد بولی بازی کن بالا سرم ایستاده داره کلمه به کلمه حفظ میکنه
(05-12-2013، 22:55)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یاسی تو بهترین دادش دنیا رو داری!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پس چی فکر کردی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(05-12-2013، 22:55)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا ؟؟ بچه عزیز من اومد خصوصی برم پیشش ... بای ... احمد رضا این خواهرت رو انقد اذیت نکن خدارو خوش نمیاد و... همه و همه بای .....
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ツñ姆ÄrÄñツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 120 مهمان