امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(16-08-2021، 16:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 12:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((((:‌
اي بابا شما خورشيد مايي كه ما سياره دورت ميگرديم*-*
(بين خودمون باشه قمرا هم دور ما ميگردن)

قاطی کردم D:

(16-08-2021، 15:13)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه گلی :}

چخبر زیباجان؟

شما حورشیدی در مرکز ما سیاره های دورتیم دورت میگردیم^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(16-08-2021، 16:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 16:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاطی کردم D:

شما حورشیدی در مرکز ما سیاره های دورتیم دورت میگردیم^^

قبول نیست داری دلبری میکنیTelegh_49
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
اینام میگذره ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(16-08-2021، 16:51)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 16:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا خسته کنندست
دیروز مانتو عروسکی خریدم یکم کوتاهه
بابام درست زد مرکز شوق نداشتم

چرا؟؟؟؟
نمیزاره بپوشی؟
من بدون بابام میرم میگرم بعدا نشونش میدم دیگه کاری نمیتونه بکنهD:
خب منم اونطوریم دیگرر
گفت پیش من نمیپوشی
اخه من موندم بابام چیکار داره به من|:
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(16-08-2021، 13:46)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 13:37)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین /=
همیشه میگه
_
اهوم و ایا میدانستید ک این دومین باریست ک این سوال را میپرسیدTelegh_51
@"Alien"
اون فحشی که بهم دادی رو میبخشمp345

امکان نداره، یادم میگوند اگه میپرسیدم

عام ولی من خوب یادمه ک دفعه پیش هم دقیقا عین همینو گفتی؛ این ک چون اسمم رو عوض کردم نشناختی (:
_
میشه شمام ناشناس بنویسی

(16-08-2021، 13:53)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 12:59)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همهTelegh_01

منم شیپورم؟

هعییی ن تو عشقی*.*♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
http://dl.sonarfile.ir/srv/Music/Old/rangarang/3/Bahram-Afsoos-256.mp3

ناشناس
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، βάરãɲ ، shghyegh
(16-08-2021، 17:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 16:51)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟؟؟؟
نمیزاره بپوشی؟
من بدون بابام میرم میگرم بعدا نشونش میدم دیگه کاری نمیتونه بکنهD:
خب منم اونطوریم دیگرر
گفت پیش من نمیپوشی
اخه من موندم بابام چیکار داره به من|:

آرمی برو پ.خ
زودباش
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط βάરãɲ ، Emmɑ
https://harfeto.timefriend.net/16291148837322

(16-08-2021، 17:51)یکی تو ناشناس گفته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم شو

اگه من زنت بشم منو با چیی میزنی؟
نآشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] 30

# آرامش.. Bb6
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ѕααяeη ، shghyegh
(16-08-2021، 17:51)یکی تو ناشناس گفته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم نشی خودمو میکشم : )

عسیسم بیا پ.خ شرایطو بگم :v
نآشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان