امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

Clocket 
(27-07-2021، 20:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنود دارهه مسخرم میکنه در اصل
امروز واسش صدا خوک دراوردم=))

نه خیرم. من می‌دونم منظورش چی بود. *خنده‌ی شیطانی*

Telegh_01Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
آگهی
(27-07-2021، 20:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر شوهره شوهر
بالشت سره شوهر

نه فرنود نهههههه
این شعرارو نخون

به جاش بگو ملیکا غلط کرد شوهر کرد
همه رو در به در کرد 22
وایییییی
دیگه عمراٌ از مغزم پاک بشه.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS* ، Medusa
(27-07-2021، 20:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهاررررررررر
دوباره برگشتت اون مرضه

من...شوهررر..میخوام

مرض شوهرخواهی؟ جر. 

این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام رو بخون، صددرصد تضمین می‌دم که رفع می‌شه. 

خدایا منو بکش

(27-07-2021، 20:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهرررررررررررررررر میخواااااااممممممممممممممممممممم

چرا ایموجی خود زنی نداریم ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
به جای اسپری تافت زدم زیر بغلم.
چرا این سگ ها شبیه همند ؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS* ، Medusa ، ѕααяeη
(27-07-2021، 20:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات دا ابن دیگه چیه.

حبخلخهیلخهخهیل
cry girl
@*VENUS*
بهاررررررررررررررررررررررر

لیاقتتو نداشته قربونت برم 22
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh ، *Aɴѕel* ، Medusa
برق میره
آب قطع میشه
نتم ضعیف میشه
من الان چجوری عبادت کنم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 20:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه فرنود نهههههه
این شعرارو نخون

به جاش بگو ملیکا غلط کرد شوهر کرد
همه رو در به در کرد 22
وایییییی
دیگه عمراٌ از مغزم پاک بشه.

منم دوست دارم :*
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 20:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برق میره
آب قطع میشه
نتم ضعیف میشه
من الان چجوری عبادت کنم؟

با تیمم.
با پینگ ۳۸۷۱ میشه به تلگرام وصل شد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
@βάરãɲ دلبرکم؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان