22-10-2011، 19:23
ببخشید

|
اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
22-10-2011، 19:23
ببخشید
![]()
23-10-2011، 16:30
همیشه از ابتدای اشناییمان در هراس چنین روزی بودم و کابوس خداحافظی را میدیم
اکنون شد انچه نباید میشد خداحافظ دلیل بودنم خداحافظ......
23-10-2011، 18:33
میگفتم هنوز سر سال نشده پشیمون میشوی
واژه ی عشق رو قبول ندارم پس میگم:تف به ذاتت بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب
به هم می رسیم تلافی می کنم.
23-10-2011، 21:18
شایان خیلی خفن امدی ها.
![]() ![]()
23-10-2011، 22:23
اوه اوه دلت پر هاااااا شایان
روزی که دیدم تصویر کسی به جز من مهمون نگاهت شد با خودم گفتم:اشتباه می کنی این توهمه
وقتی دیدم چشمات دنبال کسی به جز منه با خودم گفتم:اشتباه می کنی اینم سو تفاهمه وقتی شنیدم موقع صدا زدن من اسم کسی جز من رو به زبون آوردی و بعد با دستپاچگی اون رو رفع و رجوع کردی با خودم گفتم: یه جور تشابهه اما اون روز که تو رو دست به دست دیگری دیدم هیچی نگفتم چون چشمم دیگه فریب دل ساده ام رو نمی خورد ... بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد مثل یک بیت ته قافیه ها خواهم مرد تو که رفتی همه ثانیه ها سایه شدند سایه به سایه ی آن ثانیه ها خواهم مرد شعله ها بی تو ز بی رنگی دریا گفتند موج در موج در این خاطره ها خواهم مرد گم شدم در قدم دوری چشمان بهار بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد .... چگونه بگذرم از عشق ، از دلبستگی هایم ؟ چگونه می روی با اینکه می دانی چه تنهایم ؟ خداحافظ ، بدون تو گمان کردی که می مانم خداحافظ ، بدون من یقین دارم که می مانی .... ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ ....
25-10-2011، 14:27
چی؟مگه میتونه همچین.....بکنه!خفش میکنم....
25-10-2011، 14:31
میګم:چی میګه؟؟؟
دهنت اون دنیا به خاطر این که قلبه منو شکستی اسفالته . برو بینیم اجی تو مال این حرف ها نیستی . از همون اول لیاقت منو نداشتی. خاک تو سرت با این صلیقت که منو ول کردی رفتی سراق یکی دیګه.
26-10-2011، 15:36
میگم میدونم میدونی دلم گرفته میدونی
میدونی تنهایی سخته میدونی میدونی گریم میگیره میدونی میتونستی بمونی امااااااا ...... ازش میخوام بزاره یه بار بغلش کنم ![]() ![]() بهش میگم دوستت دارم تا ابد[size=large]
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|