موضوعها: 0
سپاس ها 115
سپاس شده 35 بار در 22 ارسال
حالت من: هیچ کدام
از قدیم گفتن کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد
شما خودتون میگی شوروی قصد حمله داشته بعد میگید نداشته بعدش دوباره میگید منابع ما معتبر اند بعدش میگید فرضیه هستن
قبول کنید که حق با هیتلر بوده
موضوعها: 21
سپاس ها 253
سپاس شده 659 بار در 341 ارسال
اینکه استالین قصد حمله داشته یا نه
فقط خود استالین می دونه و بس اون هم که مرده پس سندی وجود نداره مبنی بر حمله حتمی استالین
مورخ ها بر این دلایل این حدس رو می زنند :
1- اتحاد بین استالین و هیتلر محال بود چرا چون هر دو قدرت طلب بودند و به زودی باید با هم برخورد می کردند که خود اولی پیروز شد
2 - استالین با احداث کارخاه های صنعتی و هواپیما سازی و تانک و توپ سازی به سرعت در حال پیشرفت بود
به طوری که بار ها خود استالین گفته بود که من باید تا 1942 صبر کنم تا اگه هیتلر هم حمله کرد به سرعت نابودش کنم
با این ها استالین هیچگاه نمی خواست با هیتلر بجنگه و خواستار اتحاد با هیتلر بود
به همین خاطر زمانی که حمله المان ها اغاز شد استالین به ژنرال هایش که خواستار اعلام اماده باش بودند گفت :
این یک توطئه بر علیه ماست من باور دارم که هیتلر از این حمله خبر ندارد و این ژنرال ها یاغی های ارتش المان هستند که هیتلر به زودی انها را نابود خواهد کرد
این سخن استالین خیلی بوی جنگ نمی ده
حتی استالین در 1940 با سفیر ژاپن ملاقات کرد تا با ژاپنی ها هم متحد بشه !
موضوعها: 0
سپاس ها 115
سپاس شده 35 بار در 22 ارسال
تا اونجا که من میدونم همه مورخین نازی و ضد نازی نوشتن و گفتن کهشوروی بدون کمک های امریکا و انگلستان کارش تموم بود
مثلا نیروی هوای شوروی رو با کمک موستانگ ها امریکای تجهیز کردن شوروی تنها چیزی که داشت و ارزشی هم براش قائل نبودنیروی انسانی بود چو همه میدونیم که چه جوری سربازان روسی به جنگ میرفتن
موضوعها: 184
سپاس ها 3349
سپاس شده 7870 بار در 2436 ارسال
سربازان روسی با عشق به کشورشون به جنگ می رفتن.
شوروی در محاصره بود وراه رسیدن به تدارکات بهش از هر سمت سخت وطولانی وغیر ممکن بود.
اینهم نمونه ای از تبلیغ امریکایی ها است که می خواستند جلوه دهند به روس ها کمک می کنند.در صورتی که طبق همون جمله ترومن
:
«هرگاه پیشروی آلمان را مشاهده کنیم، میبایست به یاری روسیه بشتابیم، اگر روسیه پیشروی کرد، بایستی به آلمانها کمک کرد تا از این طریق شاهد کشتار بیشتری باشیم.»
نیویورک تایمز/ ۲۴ ژوئن ۱۹۴۱
بدین گونه عمل می کردند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
موضوعها: 184
سپاس ها 3349
سپاس شده 7870 بار در 2436 ارسال
اون سخنان فقط از طریق خلبان آلمانی وهیتلر رد شده.هیچ مورخ معتبری ردش نکرده.اگر چند کتاب معتبر در این زمینه مطالعه فرمایید می بینید که اصل قضیه چیست.
معلومه که اون خلبان آلمانی وهیتلر به ضرر خودشون جنگو نشون نمی دن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن