14-08-2013، 16:10
سلام عشخه من
منو دوست داری/
چنتا؟
دلت برام تنگ شده بود؟>
به جانه تو حال ندارم سوال بپرسم بدا میام
منو دوست داری/
چنتا؟
دلت برام تنگ شده بود؟>
به جانه تو حال ندارم سوال بپرسم بدا میام
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||
14-08-2013، 16:10
سلام عشخه من
منو دوست داری/ چنتا؟ دلت برام تنگ شده بود؟> به جانه تو حال ندارم سوال بپرسم بدا میام
14-08-2013، 16:24
(14-08-2013، 15:39)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
14-08-2013، 16:28
اوهـــــــــوم... ![]() ســـیــلآم کن..... ![]() اِوا زود باش دیگه... ![]() خـُ بریم سر اصل مطلب....... ![]() اسمت: سنــــت: اسمت مامانت: اسم بابات چیه: خواهر برادر داری؟؟؟ اگه داری خواهر برادر اسماشون: غذای مورد علاقه: ساز های مورد علاقه: خواننده های مورد علاقه: جنیفر لوپز یا ریحانا یا شکیرا ..؟ کدوم؟؟؟ جاستین بیبر یا سلینا گومز ؟؟؟ بهترین آهنگی که شنیدی: بهترین فیلمی که دیدی: اگه تو این سایت مدیر بودی کیو محروم میکردی اول؟؟؟: دوس داری نویسنده متخصص بشی؟: دوس داری مدیر بشی: نظرت راجع به فلش خور: چجوری با فلش خور آشنا شدی؟؟؟: هی اصلا منو شناختی ؟؟؟ ![]() ![]() × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × × فک نکنم!!! ![]() ![]() خــُ نظرت راجع به ؟؟؟؟؟؟ راس بگو الان میگی یه دیووونه زنجیری نه؟؟؟ ![]()
14-08-2013، 16:49
(14-08-2013، 16:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیارت مبارک شیوا(: خدافظ منتظرتم^ـــ^ (14-08-2013، 16:28)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
14-08-2013، 18:59
(14-08-2013، 15:39)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آوآ قشنــگ کپی پیست کردیآ همرو ![]() رزی؟؟ الآن آنی؟ من چی آنم؟؟ به نظرت مخمو از دست دآدم یآ نه!؟؟ همیــن !! خدآفــــــس =)))
14-08-2013، 19:03
من جدیدا شدم این دختره مریم
![]() سلآم (: خوبی؟! (: خب .. چن سآلته؟! کوجآ زندگی میکنی؟! خشنگی یآ زشت؟! موهآت بلنده یآ کوتآ؟! پوستت سفیده یآ سبزه؟! چآقی یآ لآخر؟! اینور یآ اون ور؟! از 1 تآ 10 ب اینآ چن میدی؟! مــــن ![]() آوآ : لعیآ : ستی بز ![]() نگآر؟! مرمر؟! صآدخ؟! یآدم نمیآد دیه ![]() 3 تآ از بهترین اخلآخآم ؟! 3 تآ از بدترین اخلآخآم؟! بهترین دوستآت؟! دیه خدآفسی .. ! ![]()
14-08-2013، 19:25
(14-08-2013، 18:59)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدافس عجیجم=)))) (14-08-2013، 19:03)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدافظ بازم بیا=))))
15-08-2013، 7:33
نظرت در مورده مامان بزرگ شادروانم (نازنین |: ===>black devil) چیه؟ ((((:
15-08-2013، 8:56
سلام رزی جونم!
خوبـی؟! من بدک نیسم! آن هم به مرحمت شما! بگو اینا رو از صد چند تا دوست داری: من: نازنـین(shawty): نازی(black devil): نازی(اسکای): نازی(Evil star): اوووووووف!چقد نازی داریم!=)) گُلـی=( : نفسـی: تارا: صبا: مریم(maryam.ehk): دنبـی: مرمر: مائـده: فهیمـه: آوا: آرمینـا: پریا: پرنیا: ستـی(مدیر): پارمـی: فریـد: امیر رضا: دیگه یادم نمیاد! اینارم بجواب تا بعدش بریم سر سوالای تخصصی تر!=)
15-08-2013، 9:07
سلام رزی!!
خوبی؟؟ چ خبرا؟ اخرین رمانی که خوندی؟؟ تا حالا اصفهان اومدی؟؟ کجاهاش رفتی؟؟ خودت اهل کجایی؟؟ مدل گوشیت؟؟ چن تا خواهر برادرید؟؟اسماشون؟؟ کلاس چندمی؟؟ از کنکور وحشت داری؟؟ نظر ت در مورد من؟؟ به شخصیت من از یک تا ده چن میدی؟؟ یه شکلک به من بده! الان چقد گوشیت شارژ داره؟؟ نتت چقد شارژ داره؟؟ لپ تابت مدلش چیه؟؟ گوشیت چه رنگیه؟؟ کدوم مدیرو بیشتر دوس داری؟؟ بهترین دوستت اینجا کیه؟ بازم میام ![]() | ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |