20-05-2013، 19:27
بايد ياد بگيريم كه هركس با عقايد خودش زندگي ميكنه
|
دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) |
||||||||||||||
20-05-2013، 19:27
بايد ياد بگيريم كه هركس با عقايد خودش زندگي ميكنه
20-05-2013، 20:26
(12-05-2013، 8:33){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی پر روییی خیلیا خیلی
20-05-2013، 21:02
ببینید هر کس یه عقیده ای داره.نمیخوام ادای فیلسوف ها رو در بیارم ولی خب هر کسی هم که باشه نباید توهین کرد ما که خبر نداریم جریان چیه اونا گناه می کنن به پای خودشون ولی خب غیبت کردن هم خوب نیست.خب هر کی ناراحت میشه مجبور نیست بهشون نگاه کنه.در ضمن اسلام با همون عقاید چند هزار سال پیش نیست همون طور که زمان میگذره اسلام هم رشد میکنه خب منم میخواستم دو کلمه حرف حساب بزنم
21-05-2013، 0:59
مطلبت جالب بود مرسی
1توصیه بچه ها : با هرکسی بحث نکنید بعضیا ارزششو ندارن
21-05-2013، 9:00
به هر حال من که عقیده دارم 8 سال بی خودی جنگیدند تا ما بمانیم
از نظر من حکومت صدام خیلی بهتر از این وضع بود . اخر اخر فوقش به دستور صدام ناموسمون رو بین ژنرال ها و سربازان عراق جایزه می داند اخر سر هم یا با شکنجه یا بی شکنجه نابودمون می کردند . به هر حال از این وضع بهتر بود . صدام هم که ادم بدی نبود ولی خیلی به خون ریزی علاقه داشت می کشت اما با شکنجه مثل انداختن توی اسید اتش زدن مثله کردن در اوردن چشم و نمک پاشیدن رو حدقه چشم و ... قدر نمی دونید . اگه به اندازه ای که به فکر لخت بودن و پوشیدن لباس های غربی بودید یه مقدار نگاه می کردید ببینید که اون ها با سربازانی که در جنگ کشته شدند چگونه رفتار می کنند یه مقدار متحول می شدید حداقلش من رفتار مردم فرانسه با سربازان کشته شده در جنگ با المان نازی رو دیدم
21-05-2013، 12:33
واقعا حرف راستی زدی
21-05-2013، 13:51
منم اول فک میکردم اگه ایران مث بقیه ی کشورا یه کشور ازاد شه که توش حجابی نیس اینهمه دوستیای خیابونی که اخرش منجر به بدبختی دختر میشه این رابطه های نا مشروع وجود نداش اما فهمیدم تو خارج در هر2 دقیقه یک زن توی نقطه ای از امریکا مورد تجاوز قرار میگیره یا 80% از زنای پلیس انگلیس تو شیفتهای کاریشون بهشون تجاوز میشه یا از هر 4 نوزاد یکی نا مشروعه فک نکنم بیشتر از اینم لازم باشه من با پوشش کسی کار ندارم من تو فکر درست کردن خودمم اما دخترا طرز تفکرتونو درست کنید خواهشا بیاین واقعیتو ببینیم
23-05-2013، 11:03
این حر فا دیگه تو جامه ما خریداری نداره
23-05-2013، 11:15
موضوع خوبی بود یه سر به موضوع (فرق مابا) بزن تو گفتگو ازاد
ولی کو گوش شنوا اره من قبول دارم نباید لباس غربی پوشید ولی باید یه لباس ایرانی جاییگزین بشه
25-05-2013، 12:16
لباس ایرانی رو کاملا موافقم
ولی اگه بشه لباس غربی رو جمع کرد | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
3 پلان از حساب و کتاب های خنده دار ما! | |||||
نحوه حسابرسی خداوند در روز قیامت | |||||
روز حساب (قیامت) را فراموش نکنید |