27-03-2018، 10:33
من واسه پسر اسم کاوه رو دوست دارم
خانوم آینده هم واسه اسم دختر پارمیدا رو دوست داره.
حالا هر چی خدا بخواد
خانوم آینده هم واسه اسم دختر پارمیدا رو دوست داره.
حالا هر چی خدا بخواد
|
اسم بچه های آیندتون کدومه؟بیاین بگین |
||||||||||||||
27-03-2018، 10:33
من واسه پسر اسم کاوه رو دوست دارم
خانوم آینده هم واسه اسم دختر پارمیدا رو دوست داره. حالا هر چی خدا بخواد
02-04-2018، 0:20
رایان و نیلوفر
من اصن از اسم نیلوفر خوشم نمیاد ولی رایان و دوس دارم خوبه ای جااااان ننشون به قربانشان ????
امیر-رهام
شایدم ماعده
یادش بخیر قدیم دوران راهنمایی و دبیرستان تا حدود سه الا چهار تا بچه واسه آینده نام رزو کرده بودم. هر چند وقت یک بار هم دوره شم ی کردم و کیف می کردم.
لیست من تا جایی یادم هست این بود: محمد علی محمد حسین محمد مهدی یادم می یاد بزرگترین دقدقه م توی این مواقع این بود که حسابی از حجالت ائمه در بیام و طوری تصمیم بگیرم که کاملا حق اون بزرگ و معروفاش رعایت بشه. الان که دیگه کلا وجود خودم رو هم دارم به زور تحمل می کنم. واقعا دوران پیش از هیجده سالگی دوره خوشی و رهایی بود. هععی (20-09-2018، 16:54)s.macany نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اون موقع ها که یک شیخ عالی مقام بودم واسه خواهرم یک استخاره قرآن واسه اسم بچه ش گرفتم مائده اومد. البته آخرش یک اسم دیگه انتخاب کردن اما خب از من به شما نصیحت. شیخ درونم روزی مائده رو در آورد. روح خدا داره حرف می زنه (20-09-2018، 20:55)Actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون حالا تا اون موقع...
09-01-2019، 12:33
سپهراد و ارمیا
09-01-2019، 21:56
همایون زشته هانیه خوبه
10-01-2019، 15:37
آرمين و رها
11-01-2019، 14:51
آرتین و رها D:
11-01-2019، 15:12
(11-01-2019، 14:51)Aesthetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخ اسم دختره منو دزديدي هاااا D-:
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|