امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دخترا بیاین تو(پسرا نیاین پشیمون میشید)

(11-09-2016، 8:34)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2016، 21:56)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2016، 8:29)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقااا يه سوال... يكي جواب منو بده لطفا...

از بچگي واسم سوال بوده چجوري 2 تا رنگ ميزنن رو لاك دخترا؟؟ اونم اينقدر ظريف؟؟

وسايل دخترا مث مث خودشون عجيبن  Undecided

ما عجیب نیستم خاص هتسیم
قابل توجه دوستان

برو بابا الان تحقيق كردم ديدم اين ناخونا از پيش درست شده س شما فقط ميزنينش هههههه

بعدشم شما كلا خاص هستين ولي نه از اون جهت هههه  Tongue

اقایب به اصطلاح باهوش

اون بهش میگن ناخون مصنوعی
به این میگن لاک

وقتی سر در نمیاری الکی چرت وپرت نگو
پاسخ
آگهی
لطفا بحسو تموم کنید
دوست دارم.....  Heart  
پاسخ
(11-09-2016، 19:30)مهران1600 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا بحسو تموم کنید

ما بحث نکردیم حرف زدیم تا قانع اش کنم اشتباه میکنه
پاسخ
(11-09-2016، 19:31)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2016، 19:30)مهران1600 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا بحسو تموم کنید

ما بحث نکردیم حرف زدیم تا قانع اش کنم اشتباه میکنه

اسپم هارو حذف می کنن ناضرا
دوست دارم.....  Heart  
پاسخ
فهمیدم
پاسخ
(11-09-2016، 19:27)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2016، 22:11)مهران1600 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2016، 22:07)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای من عاشق 1 هستم
خیلی خوشگله

(10-09-2016، 22:06)مهران1600 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2016، 21:56)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما عجیب نیستم خاص هتسیم
قابل توجه دوستان

دختر موجودی شناخته نشدنی نمی شه از کاراش سر در اورد

خوب دختر همینش خاصه
همینه که همیشه رو دخترا قسم میخورن نه پسرا
همینه که پسرا به خاطر ی دختر پاک پیدا کنن دنیا رو زیر رو میکنن

نکه الان دخترا الان دمال شوهر نمی گردن

نوچ نیستیم
دنبال خوشگذرونی و سرگرمی هستیم

خخخخخخخخخخخ
دوست دارم.....  Heart  
پاسخ
(11-09-2016، 19:55)مهران1600 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2016، 19:27)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2016، 22:11)مهران1600 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2016، 22:07)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای من عاشق 1 هستم
خیلی خوشگله

(10-09-2016، 22:06)مهران1600 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر موجودی شناخته نشدنی نمی شه از کاراش سر در اورد

خوب دختر همینش خاصه

نوچ نیستیم

خخخخخخخخخخخ
خنده نداشت
پاسخ
(11-09-2016، 20:01)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2016، 19:55)مهران1600 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای من عاشق 1 هستم
خیلی خوشگله

خوب دختر همینش خاصه

نوچ نیستیم

خخخخخخخخخخخ
خنده نداشت

نخندم چی کار کنم
دوست دارم.....  Heart  
پاسخ
کسی نیست
دوست دارم.....  Heart  
پاسخ
باحال بود عزیزمHeartHeartHeartHeart
اگه دلم شکست  ... بدرک

فقط تو یکی کفش بپوش

تا شکسته هاش تو پات نره

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دخترا بیاین تو(پسرا نیاین پشیمون میشید) 3
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا پسرا ازدواج نمیکنن ....
  دخترا و پسرا بدویید
  دخترا هیسسس پسرا ها نباید بفهمند
Thumbs Up پسر کش (دخترا بیاییییین)
  دخترا بگین کدوم^_^
Thumbs Up نحوه مخ زدن پسرها و دخترا
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  بیاین سوسک هارو از شهرمون بیرون کنیم.
  ✹ ✺ ✻ ✼ ❄دی ماهیا بیاین تو ❆ ❇ ❈❆ ❇ ❈❆ ❇ ❈
  دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان