امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 271 "

(24-09-2015، 21:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من میرم ._.
خدافظ ..

قبلش باید بُکُشمت ..

بنگ ، بنگ ._. ..

+

علی قضیه ی پُشت و اینا..؟!

ن نمیشهـ

(24-09-2015، 21:21)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:19)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:17)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهریمممم ((:

عاشقتم ک آخه من !

دیگه تله نمیام ..

همرو بلاک کردم ._.

عزیز دلم خُ ی ندایی میدادی من سکته کردمـ .. !

هی فکر میکرمـ خدایا من که به این حرف بدی نزدمـ

پُشت سرشمـ که اصلاً حرف نمیزنمـ ..چی شُده ک بلاک کرده | :

_

دلمـ خیلی برات تنگ میشه ..بیا Sad

وایی فدات شم ._.

ببخشید .. ._.

نه .. فعلا نه !

عشقم ی بار دیگه ش تو بده تو پ.خ ..

قربون نازُ عدات شمـ :*

اشکآل نداره‍ عزیزمـ

تونستی بیا حتما چون من اینجا دیگه پ.خمو وا نمیکنمـ

گ.ا هم زیاد نمیامـ ..بعضی وقتا

باش عشقمـ
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Brooklyn Baby ، هلی ، # αпGεʟ
آگهی
فلش شده پارتی بازی.. (: منم اگه پارتی داشتم الان یا مدیر بودم حداقلش نویسنده بودم..ولی همه از من بدشون میاد.. (((: 
واسم مهم نیس.. (:
شاید دیگه نیام.. (: 
خدافظ... (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، هلی ، Son of anarchy ، Faust ، # αпGεʟ ، Medusa
(24-09-2015، 21:22)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من میرم ._.
خدافظ ..

قبلش باید بُکُشمت ..

بنگ ، بنگ ._. ..

+

علی قضیه ی پُشت و اینا..؟!

ن نمیشهـ

(24-09-2015، 21:21)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:19)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:17)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهریمممم ((:

عاشقتم ک آخه من !

دیگه تله نمیام ..

همرو بلاک کردم ._.

عزیز دلم خُ ی ندایی میدادی من سکته کردمـ .. !

هی فکر میکرمـ خدایا من که به این حرف بدی نزدمـ

پُشت سرشمـ که اصلاً حرف نمیزنمـ ..چی شُده ک بلاک کرده | :

_

دلمـ خیلی برات تنگ میشه ..بیا Sad

وایی فدات شم ._.

ببخشید .. ._.

نه .. فعلا نه !

عشقم ی بار دیگه ش تو بده تو پ.خ ..

قربون نازُ عدات شمـ :*

اشکآل نداره‍ عزیزمـ

تونستی بیا حتما چون من اینجا دیگه پ.خمو وا نمیکنمـ

گ.ا هم زیاد نمیامـ ..بعضی وقتا

باش عشقمـ

خدا نکنه ..

چشم سعی میکنم سریع تر برگردم نفس ..

باشه ..

مرسی (:
 سپاس شده توسط Faust ، # αпGεʟ
همه رفتن :|

از ما نیز خدافظ  4fvf
" گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " 3
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
Undecided 

ميو:| 
 سپاس شده توسط هلی ، Faust ، # αпGεʟ
(24-09-2015، 21:36)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided 

سلووووم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ
(24-09-2015، 21:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:36)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided 

سلووووم

سلام 
 سپاس شده توسط هلی ، # αпGεʟ
(24-09-2015، 21:39)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:36)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided 

سلووووم

سلام 

جالبه هیشکی نیس..ما هم ک حرفی نداریم بزنیم....پ بهتره خدافظی کنیم ن؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روحشون شاد
(24-09-2015، 21:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:39)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided 

سلووووم

سلام 

نع/:
 سپاس شده توسط هلی ، # αпGεʟ
(24-09-2015، 21:43)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2015، 21:39)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided 

سلووووم

سلام 

نع/:

پ چی بگیم؟؟؟؟؟
روحشون شاد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان