امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(15-08-2015، 9:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:53)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی ^____________^*

یادت میاد اون موقع که پیام تبریک ُ زدم بهت گفتم وقتی میخوای نسخه بزنی حتما من باید باشم ؟؟ .___.

آره یادمه ._. ..
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun ، # αпGεʟ
آگهی
ای بابا کف کردم یکی بامن بحرفه):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 3
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(15-08-2015، 9:54)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:53)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی ^____________^*

بیا باهات مصاحبه کنیمـ  :|

شما چه حسی دارید الان ؟ ^__^

اومممـ .. ._.

ی حس خوب :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، eɴιɢмαтιc
مرضیه =]
خیلی وقت بود حرف نزده بودیم
پیرزن چطوره
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، Silver Sun
(15-08-2015، 9:56)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی ^____________^*

یادت میاد اون موقع که پیام تبریک ُ زدم بهت گفتم وقتی میخوای نسخه بزنی حتما من باید باشم ؟؟ .___.

آره یادمه ._. ..

آفربین ._.  kaffe2
(15-08-2015، 9:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:54)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:50)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ŊƱʍßēƦ Ѳǹĕ  

تو خواب ببینی :>>>>>> !
خوبهـ اول شدی V:
من تو تایپکای قبلی اول  بودمـ اینجا دوم شدمـ حال کُن! 
من یکی از عجایب فلشخورمـ :|
تو برو نسخه های خیلی قبل تر از عضویتت رو ببین -_-

همش من اول بودم ._.
زیــاد داری ** میزنی غزل (:
نزار تو ایــن تایپکمـ دعوا کُنیــم! ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby ، Silver Sun
(15-08-2015، 9:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:53)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ؟ :|

بله ؟ ._.

پ.خ من ُ ج ندادی .. :|

نقل قول: اومممـ .. ._.

ی حس خوب :|

^__^ ..
(15-08-2015، 9:57)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه =]
خیلی وقت بود حرف نزده بودیم
پیرزن چطوره

سلامـ .. :|

اوممـ بش بگمـ آن شه خودت حالشو بپرسی ؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Silver Sun
(15-08-2015، 9:56)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟(:

اینجا کی انگلیسیش خوبه؟
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 3

سپاس شده توسط Silver Sun
(15-08-2015، 9:56)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ایــن غزل چقدر ......... -_-
با غزل بحرف! :|
مُواظب باش غزل واگیردارهـ بیماریش! ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان